szerda, augusztus 27, 2014

Lakkteszt | Essence Road Trip - 03 I don't care! I love it!


Rég hoztam már olyan lakktesztet ami éppen aktuális lenne, de az Essence új, Road Trip kollekciójában találtam egy szépséget, amit egyszerűen muszáj voltam megvenni. Imádom a metál, illetve duo/multikróm lakkokat, úgyhogy nem volt kérdéses, hogy kipróbálom ezt a kék/zöld csodát, ami gázolaj effektust ígér. A kollekcióból még izgatja a fantáziámat az aszfalt hatású lakk is, a másik kettő viszont nem érdekel.


A lakk az I don't care! I love it! nevet kapta, amit több mint valószínűleg EZ a zene ihletett, amit egyébként nagyon szerettem amikor megjelent. Az üveg 5ml(!!!!! whaaat???) lakkot tartalmaz amit kicsit lehúzásnak érzek a maga 599 Ft-os áráért. Ráadásul nem csak az űrtartalmon kerekedhet el a szemünk, hanem a kupakra ragasztott ismertetőn is: "amely bőr hatást kölcsönöz...", ahha, a kollekció egyik tagja valóban, de ez tuti nem :D A lenti képen jól látható mennyi fogyott belőle 5 köröm után (2 réteget használtam), szóval 6-7 használatnál többet nem nézek ki belőle.


Na miután túltettem magam a pár "érdekességen", beszélek egy kicsit a színről is. Duokróm lakkról van szó, tehát a zöld és kék között ingázik a szín a fénytől függően. Két, kicsit vastagabb réteget használtam, fekete alaplakk nélkül. Valószínűleg fekete alapon mélyebb, sötétebb hatást érhetünk el. Elég jó krómos hatást produkál, amit ráadásul a fedőlakk sem tompít, a képeken is 1 réteg Essence BTGN fedőlakkal láthatjátok. A gyűrűs ujjamon kipróbáltam water spotted technikával (tudjátok az a parfümös technika), és úgy is nagyon tetszik. Másfél napja van a körmömön (fedőlakkal), de semmi baja, szerintem ez után is max kopni fog, nem pedig pattogzani. Átlagos idő alatt száradtak meg a rétegek, és egyébként szép fényesre szárad. Azt kell mondjam, teljesen meg vagyok vele elégedve, imádom a színt, a krómossággal is meg vagyok elégedve, nem is csíkoz őrülten, szóval teljesen boldog vagyok, hogy nem kellett csalódnom benne :)
Ráadásul jó alternatívája lehet a Barry M Pacific lakknak.

A képek különböző fényviszonyban készültek, így jól látható, hogy miként alakul a szín/finish.

(Ja és elkészült a videó a PP blog/insta fest-hez, ITT meg tudjátok nézni beágyazva, vagy ITT youtube-on :))








Próbáltatok már valamit a Road Trip kollekcióból?

8 megjegyzés:

  1. Én azt hittem, hogy rendes nagy méretű lakkok lesznek (mármint pl. Show your feet méretűek), így ez most kissé csalódás :/ De a körmödön ettől függetlenül jól mutat :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon szép ez a lakk. Bár megvenni nem fogom, nekem túl fényes. Viszont az aszfalthatás izgatja a fantáziámat. :D

    VálaszTörlés
  3. fu nagyon szép ez a lakk remélem sikerül levadásznom

    VálaszTörlés
  4. Imádom a színét! Ha nálunk is kapható lesz, tuti lecsapok rá :)

    VálaszTörlés
  5. Ez tényleg szép!! 5 ml? Na, ez az a mennyiség, ami tuti elfogy (ha sikerült az aljáról kibányászni a lakkot), szerintem pont elég az 5-8 ml.

    VálaszTörlés
  6. Anyám, de jól néz ki :O Ha ilyen lenne a körmeimen tuti csak azt bámulnám :D

    VálaszTörlés