csütörtök, augusztus 07, 2014

HAUL | Essence leárazás (+ színminták), Harlow&Co, Fragrance Direct, Ebay, Born Pretty Store


Elég kiadós lesz ez a bejegyzés mert nagyon sok minden összegyűlt a napokban, hetekben. Ráadásul sajnos Essence termékekből is sikerült bevásárolni, nem is gondoltam, hogy ennyi mindent fogok venni. Mondjuk nem baj, mert a termékek többségével meg vagyok elégedve, sőt, úgy néz ki az egyikből lehet vissza kell mennem egy másik színért is :D (figyelitek...KELL :D)
Körömlakk téren is volt habzsi-dőzsi rendesen. Essie és KBShimmer lakkokat szereztem be, lent még mesélek bővebb sztorit is :) Na lássuk először a színmintákat az Essence sminktermékekhez, hátha valakinek megtetszik valami és még le tudtok csapni rájuk mielőtt végleg eltűnnek.

ESSENCE


A pirosítók eredetileg is tervben voltak, mindkét árnyalatot meg akartam venni, plusz a quattro szemhéjpúdert is. Ezeken felül megtetszett még az egyik Glow tinted lipbalm, az egyik 3D szemhéjpúder duó és a szürke Stays no matter what szemceruza is. Nézegettem a körmös cuccokat is, de nem fogott meg semmi. Viszont az új szortiment tele van olyan lakkokkal, topperekkel amik igencsak felkeltették az érdeklődésem, és már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, hogy milyenek lesznek élőben.
A leárazott termékek darabja 349 Ft-ba kerül.

Essence glow tinted lipbalm 02 GLAM UP!

A három árnyalat közül ezt a középsőt hoztam el, de tetszik még a sötétebb is. Egész szép színt és fényt varázsol az ajkainkra, a hidratáló hatásáról még nem tudok nyilatkozni. Bár nem is azért vettem, hanem ilyen szaladgálós, feldobok valamit a számra "rúzsnak" tervezem.

Essence STAYS no matter what eyepencil & shadow 04 GORGEOUS GREY

Nem olvastam még erről a termékről tesztet, így nem tudtam mire számítsak, kicsit féltem is, hogy a neve nem éppen takarja a valóságot, de meglepődtem amikor felkentem a kezemre és 1 perc múlva
próbáltam volna kicsit elmaszatolni...hát nem ment. Még a szememen nem próbáltam ki, de nagyon úgy néz ki, hogy viszonylag tartós termékről van szó, ezért vissza szeretnék menni a Rossmannba egy barnáért is. Tudjátok, ilyen rohangálós, feldobok valamit a szememre célból :D

Essence quattro eyeshadow 09 denim

Ezt a szemhéjpúdert már előre kinéztem magamnak, szerintem nagyon szép színek vannak benne. Teljes áron nem szoktam Essence szemhéjpúdereket venni, de így leárazva már teljesen jók ár-érték arányban. A régi formulás quattro-k közül a 11 sea my eyes! van meg (amit szintén leárazáskor vettem tavaly). A két formula közt én csak annyi különbséget vettem eddig észre, hogy az új formula (denim) szárazabb tapintású ha az ujjammal veszem fel a festéket, nem olyan krémes, selymes mint a régi. Viszont a pigmentáltsága egész jó mindkettőnek, szóval abban nem fedeztem fel eddig változást. A színminták egyébként alap nélkül készültek! 



Világos ezüstös szürke, sötét acélkék, sötétszürke és enyhén kékes lila színek alkotják a négyest. Terveim szerint lesz majd vele smink is a blogon.

Essence 3D eyeshadow 03 irresistible first love

Ezen a terméken sokat gondolkodtam, de annyira megtetszett ez a csodás jeges rózsaszín és az ezüst, hogy 349 Ft-ot nem sajnáltam érte még ha keveset is fogom használni. Első belenyúlkálásra ez is elég kemény tapintású, és ilyen kis pici részecskékre esik szét...hát nem tusom. Nem a kedvencem. Vizesen még nem próbáltam, úgy lehet jobb lesz. Illetve 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ecsettel nem fog működni, csak ujjal vagy szivacsos applikátorral fogom tudni használni. Próbálom majd kihozni belőle amit lehet, mert a színek nagyon tetszenek



Essence silky touch blush 30 secret it-girl

Igazából van már barackos pirosítóm, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért miért ne :D A barackosban (30) nagyobb, jobban látható, és aranyosabb szemcsék vannak, míg a fakó rózsaszínes (50) árnyalatban apróbb, alig látható és kevésbé arany színű szemcsék. Mindkettő egész jól pigmentált, könnyen kezelhető. A sweethart árnyalat nagyon tetszik, rendkívül természetes szín, tökéletes egy no makeup sminkhez. Igazából ha ránézek nagyon nehéz meghatározni a színét, a nude szó jut róla az eszembe először. 

Essence silky touch blush 50 sweethart



HARLOW & CO


Első rendelésem adtam le a Harlow & Co honlapon. Egyszer már szerettem volna rendelni, de a kiszemelt KBShimmer Belle Of The Mall nem volt készleten, így elhalasztottam. Ebbe az árnyalatba egyébként azóta szerelmes vagyok (annak ellenére, hogy rózsaszín) mióta megláttam Erzsinél a tesztet. Most ezt a három árnyalatot szereztem be, de természetesen még nagyon sok minden tetszik az oldalról, tehát nem ez lesz az utolsó rendelésem :D
Egyébként ezek a szállítási költségek érvényesek jelen pillanatban (kipróbálgattam nektek):
1-4 lakk: 9,37 CAD (kanadai dollár)
5-8 lakk: 18,75 CAD
9 lakktól ingyenes (nem tudom, hogy ez valami akció-e vagy mindig így van)

A csomag 11 munkanapra érkezett meg, nagyon jól be voltak csomagolva, szóval teljesen meg vagyok elégedve a honlappal.



FRAGRANCE DIRECT


Amikor megláttam, hogy a Fragrance Direct-re új Essie lakkok érkeztek, ráadásul az Encrusted Treasures kollekcióból is (aminek az egyik árnyalatát már teszteltem: On A Silver Platter) tudtam, hogy rendelnem kell. Egy darabig még volt a For The Twill Of It-ből is, de sajnos arról lemaradtam, nagyon hamar elkapkodták :( Egyébként nem feledkeztem meg rólatok sem, két Essie lakkot vettem nyereményjáték céljából is, az árnyalatok neve egyenlőre maradjon rejtély :P De annyit megsúgok, hogy nagyon szééépek :) Nem tudom még mikor lesz a játék, de 1-2 héten belül számíthattok rá.
5 munkanapon belül megérkezett a csomag, nagyon meglepődtem. Viszont sajnos én is megerősítem a tényt, hogy a lakkokat egyáltalán nem csomagolják be :( Az első 2 rendelésemnél még tettek rájuk egy kis bubifóliát, de most semmit, csak pár "légpárnát" (nem tudom mi a neve magyarul :D), hogy kitöltse a helyet a dobozban, de a lakkok vígan ott kotyogtak benne :( Azóta is csak áldom az eget, hogy nem tört el egyik sem. 

Essie Hors d'oeuvres, Essie Peak Of Chic és Maybelline Porcelain Beige

A Maybelline valami csodás nude szín, 2 rétegben fed mint a kisangyal, nagyon örülök, hogy megvettem, ráadásul 1 fontért...nevetséges :D


A lakkok mellé rendeltem még egy kakóvajas dióhéjas testradírt is, isteni illata van, azóta próbáltam is, és teljesen jó. Ráadásul volt rajta safety seal és le sem járt a felhasználhatósága :D Hurrááá :D
Mostanában elég nagy hagyomány lett nálam, hogy ismeretlenül rendeljek parfümöt, eddig ez be is jött a Katy Perry Purr parfümmel, most a Kate Moss Kate parfümöt rendeltem meg 15 ml-es változatban. No ez már nem annyira az én világom (pedig utána olvastam krémmánián és azt hittem tetszeni fog), mert sajnos elég púderes, kicsit mamókás nekem. Próbálom szokatni magam hozzá, illetve anyának tetszik, majd közösen elhasználjuk :D



BORN PRETTY STORE


Most az összegyűlt pontjaimat ékszerekre költöttem, ugyanis nagyon megtetszett a karkötő és a nyaklánc. Ilyen nyilas gyűrűt is mindig akartam rendelni ebayről, de most van helyette BPS-os :D A glitter szintén nagyon tetszik, rombusz alakúból még csak ezüst holos van, ez pedig szuper multicolor. 




Nagyon tetszik ez a 3, 6, 9, 12 felirat, örülök, hogy nem valami love vagy peace szöveg van rajta. 


Felirat: Marc by Marc Jacobs; Standard.Supply;  Model #:_ _ _ _; Type: Workwear

Mivel a BPS-ra felrakott képeken nem lehetett látni, hogy mi van ráírva ezért kicsit paráztam, hogy nehogy valami kínai ákombákom legyen rajta, de ez még egész elfogadható :)
Jó hosszú a lánc, régóta szerettem volna valami hasonlót.


EBAY


Ebayről is rendeltem pár kacatot (meg még pár úton van :D). Vettem két nyomdázót, nekem ezek a fajták jöttek be, ráadásul kétvégű, és a pici párna pont jó a kisujjamra.
Nem nagyon szeretem a különböző 3D-s díszítőket, a masniktól és hasonlóktól kiráz a hideg, de kis arany horgonyt már régóta szerettem volna. Mivel 10 db van a csomagban, ezért úgy gondoltam, hogy megfelezem a mennyiséget, és 5 db-ot hozzácsapok az Essie lakkokhoz, így ezek a kis horgonyok is a nyereményjáték részét fogják képezni :)


Rátettem egyet a gyűrűs ujjamra, így jobban látszik, hogy mekkora. Sajnos nincs meghajlítva, így eláll a köröm felszínétől, de körömragasztóval szerintem ki fog bírni pár napot. Majd meglátjuk.


Gratulálok aki végigolvasta, szerintem ez volt az eddigi leghosszabb bejegyzésem :D Kisebb megszakításokkal kb. 2 óráig írtam :D Legközelebb megpróbálom jobban beosztani a HAUL dolgokat, de most minden egyszerre érkezett meg.

Ti vettetek valami jót mostanában?

7 megjegyzés:

  1. :D Látom összejöttek a rendelések. Jumbo cerkám nekem is van az Essence-től, ez vízálló, nem? Azért jön le nehezen. Még az én olajos szemhéjamon is bírja egész nap alap nélkül.
    A hideg rózsaszín/ezüst szemhéjpúder nagyon tetszik meg az ajakbalzsam is, az ilyen természetes színeket szeretem mindennapokra :)
    Kate nekem kb. 6-7 éve volt kedvenc parfümöm, akkor jelent meg, egyet elhasználtam már belőle, de a 2. üveg nem akar elfogyni, szerintem már meg is buggyant.
    Hm, miután elszálltam a legutóbbi Nailland-rendelésnél, inkább csak pótolom az elfogyott dolgokat, próbálom visszafogni magam és nem költeni :)

    VálaszTörlés
  2. Végigolvastam :)
    Nagyon tetszik ez a kis arany horgony, bár az én íves körmeimen tuti nem maradna fent sokáig ...
    Az Essence pirosítók nekem is megvannak, szerintem szuper színek :)
    Épp a héten rendeltem új arcszérumot, illetve körömmaticákat, körömnyomdát, várom, hogy megérkezzenek :)

    VálaszTörlés
  3. Én is végigolvastam, bár sminkekben annyira nem vagyok otthon hiszen csak nagyon ritkán festem magam. Kivételt csupán a körmeim képeznek, én a 3D-s kütyükért is úgy tudok rajongani mint egy kisgyerek :))) Szép dolgokat vásároltál!

    VálaszTörlés
  4. Végigolvastam. :)
    Szuper dolgokat szereztél be. :) Én mire eljutottam Rossmannba, teljesen le volt fosztva az essence állvány. :( Remélem, máshol még belefutok. :) A pirosítók nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper kis dolgokat vettél, legjobban az Essence ceruza, a lakkok meg a kis horgonyok tetszenek :)

    VálaszTörlés
  6. Audrey80: Hát össze :D Még egy iHerb-es rendelést várok, hamarosan meg kell érkeznie, arról is lesz külön poszt :D Igen, a ceruza vízálló és azóta megvettem a két barnát is :D Ma is a barnákkal pingáltam ki a szemem :D Nagyon jók! A parfüm tudom, hogy régi kiadás, csak azért vettem meg mert volt még egy kis keretem és gondoltam bepróbálom. Egyébként nem rossz az illata, ha idősebb lennék valószínűleg még tetszene is, de 24 éves fejjel még ne érzem a magaménak.
    Pancsi: :) örülök, hogy végigolvastad ;) sajnos az ilyen ív nélküli 3D díszek nem valami praktikusak..:(
    Szilvia: Köszi a végigolvasást! :) A hétköznapokon egyébként én sem vagyok olyan nagy smink guru mint azt a készletem engedné következtetni :D
    Manna: Ugyeee? Velük kezdem a tesztelést :)
    Ági: Köszi a végigolvasást :) Sok sikert az Essence leárazáson, remélem jut még valami jó dolog neked is!
    Elíz: Az Essence ceruza nagyon jó, örülök, hogy megvettem.

    VálaszTörlés