szerda, augusztus 06, 2014

Augusztusi kihívás | Párizs


A mai téma Párizs volt. Megmondom őszintén, hogy engem túlzottan nem vonz a város, persze ha lenne rá lehetőségem, akkor szívesen elmennék, de nincs a top 5-ben, sőt a 10-ben sem.
Inspirációként rögtön az Eiffel torony ugrott be... #suchacliche Mivel a múltkori kihívást nagyon naturalistára vettem ezért most úgy gondoltam, hogy kicsit nonfiguratívabb koncepciót tervezek. Mondjuk szerintem még így is felismerhető a torony. A háttér pedig...hát...nem nagyon kapcsolódik Párizshoz. Épp rá lehet fogni, hogy naplemente...ha nagyon akarjuk. Igazából megtetszett ez a három szín egymás mellett, ezért lett ilyen :D A "narancs" szín egyébként picit korallosabb, de ugye elég nehéz fotózni, a lényeg, hogy élőben kicsit élénkebb korallos (Golden Rose RC 50, lesz majd róla teszt, nagyon szép szín).





Felhasznált lakkok:

Golden Rose Rich Color 50
NYC 294 Lexington Yellow
Fekete akrilfesték


Jártatok már Párizsban?


10 megjegyzés:

  1. Nem jártam. Fantasztikus lett, kicsit elvont, mégis kapcsolódik a témához :) Nagyon jó az átmenet és a színösszeállítás, van benne fantázia :)
    Az 50-es GR nekem is megvan, na annak elég fura színe van, zárt helyen rózsaszín, napon barack, de én is korallnak vettem :D

    VálaszTörlés
  2. jártam :) nagyon szép hely,egyszer látni kell az életben.
    amúgy nagyon tetszik a manikűröd,már kiszúrtam instán is :)

    VálaszTörlés
  3. Párizs bizony megér egy misét! Mondom ezt én, nagy franciás :D Nagyon kreatív ezúttal is a kivitelezésed, elfogadnám :) Most nekem is színátmenetes, ennyiben hasonlítunk.

    VálaszTörlés
  4. én pár hónapja jártam ott, és szerintem tökéletesen eltaláltad! A francia művészetek és a sok múzeum közé ez is simán befér ;)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik a minta, egyszerű, de kifejezi a lényeget. A színátmenet is tökéletes. Ezeket a korall színeket én sem bírom visszaadni a képeken :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem tuti top5-ös Párizs, már csak a múzeumok miatt is... amúgy nekem is nagyon tetszik a színátmenet, habár erősen emlékeztet a candy corn-ra (jó, fordítva vannak a színek, de ugyanaz a színvilág), ezért Párizs annyira nem ugrik be róla:D

    VálaszTörlés
  7. Én nem nagyon értettem a gigafelhajtást Párizs körül...míg el nem jutottam oda :) Nem hittem volna, hogy ennyire beleszeretek, de tényleg csodás hely! A mani pedig szuper lett, tetszik ez a minimál dizájn!

    VálaszTörlés
  8. Audrey80: Köszi :) A GR lakk valóban furi, de szerintem ilyen egy jó korall, sohasem lehetsz benne biztos, hogy milyen színű :D
    Mdollas Nails: Köszi, láttam a kis szívecskét :)
    Karolina: Köszi, örülök, hogy tetszik :)
    Natalia: Jajj de jó :)
    T. Andi: Köszönöm! :)
    Sabra: Köszi, örülök, hogy tetszik!
    Ami: Most, hogy így mondod...candy corn :D tényleg. Bár azért élőben ugye kicsit másak a színek, de valóban :D
    Elíz: Na akkor ezek szerint nekem is csak el kéne mennem és megváltozna a véleményem :D Köszi, örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Tetszik, nagyon szép az átmenet, a torony pedig tök jó ebben a stílusban :)

    VálaszTörlés