szerda, szeptember 24, 2014

31 DC 2014 | Day24: Inspired by a BOOK


Tudtam, hogy ha könyv, akkor Stephen King, mert mondhatjuk azt, hogy az ő könyvei szoktattak rá végérvényesen az olvasásra (bár sosem idegenkedtem tőle). A választásom pedig azért esett a Végítéletre (angolul The Stand), mert imádom a poszt-apokaliptikus könyveket/filmeket/sorozatokat. A manikűr témája a baljóslatú sivatagi naplemente, Randall Flagg-gel és a varjújával. Persze nem a sötét oldalnak szurkoltam a regény olvasása közben, egyszerűen csak megtetszett a fenti kép, és hozzácsaptam még egy kerítés tetején trónoló varjút, illetve a hüvelyk ujjamra az angol könyvcímet.
Sajnos nem tudtam természetes fényben megörökíteni, úgyhogy be kell érni ezekkel a szegényes képekkel. A narancsos naplementét szivaccsal, a többit vékony ecsettel festettem meg.






Mi jót olvastok mostanában?

7 megjegyzés:

  1. Az író is imádná, ha látná :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett, a Végítélet pedig az egyik kedvenc könyvem :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy! :)
    Nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. A manikűr tökéletes - mint mindig :) Stephen King könyveit valósággal faltam kamaszkoromban, a Rémkoppantók volt az első. De mostanában már nem olyan jók az idegeim, hogy hozzá merjek fogni, biztos rémálmaim lennének.

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon ijesztő :) Régen olvastam könyvet, legutóbb a Bridget Jones 3-at, inkább csak neten szoktam cikkeket olvasni, meg persze a blogokat.

    VálaszTörlés