vasárnap, szeptember 21, 2014

31 DC 2014 | Day21: Inspired by a COLOR


Tavaly nyár óta tart a szerelem köztem és a lime zöld szín között, ezért most őt választottam inspirációként. Bár számomra ez egy nyári szín, mégis megpróbáltam kicsit ősziesebb köntösben feltüntetni, ezért egy méregzöld alapot kapott, a lime zöld színből pedig egy absztrakt levélmintát festettem.



A színt sárga és zöld akril festékből kevertem ki, lehet nem lett épp a leglimeosabb, de ettől függetlenül tetszik. A kis és mutató ujjamon lévő levelek nem tetszenek, de a többi körmömön, ahol ágat is festettem neki ott már nagyon tetszik. A legjobban szerintem a hüvelyk ujjamon lévő minta sikerült, pedig érdekes mód azt festettem meg először. Ezt már észrevettem, hogy sokszor az első próbálkozás sikerül a legjobban, pedig nemhogy mondjuk az utolsó, hiszen addigra bele kellene jönnöm a mintába,de nem...most is a kisujjam sikerült a legrosszabbra, amit utoljára festettem :D 




Hogy tetszik? Szeretitek a lime zöld színt?

10 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! azt hittem első látásra, hogy nyomdázás. Még ha nem is tetszik a két ujjadon lévő, akkor is van a mintáknak egy egysége, amitől ez egyáltalán nem zavaró.
    Csuda jó! :))

    VálaszTörlés
  2. Folyton azt hiszem a szabad kézzel rajzolt mintáidra, hogy nyomda. :D Fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű :) simán nyomdának néztem :)

    VálaszTörlés
  4. Én mindig az összhatást nézem, ami szép! ;)

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus, tényleg, már csak szuperlatívuszokban tudok rólad beszélni :P

    VálaszTörlés
  6. Szerintem mindegyik szép és aprólékosan kidolgozott! :) Jó ez a lime szín is, igaz, nyári, de ezen az alapon annyira nem jut róla eszembe a nyár. (Főleg, hogy most esik.)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem pedig fantasztikus lett, egyáltalán nem látok benne hibát! :)

    VálaszTörlés
  8. Hihetetlenül ügyes vagy, ismét azt hittem, nyomda :) Nekem pont a kisujjad tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés