csütörtök, szeptember 18, 2014

31 DC 2014 | Day18: Half Moon


Szerintem a half moon-nal a nagyon kifinomulttól a vadabb manikűrökig minden megvalósítható, én szokásomhoz híven megint egy elborultabb változatot készítettem :D Megint elővettem a pelyhes lakkomat, és magamat is meglepve egy glitteres lakk fölött próbáltam ki. Azt kell mondjam, hogy igencsak örülök a kísérletező hajlamomnak, hiszen egy csodás variáció született meg, mégha maga a half moon nem is sikerült túl jól, ez legalább kárpótol.



Tehát az elképzelés egy őszies hangulatú, outlined half moon volt. Alapnak mindenképpen pelyhes fedőlakkot szerettem volna. Először sima bordó lakkot akartam alá, de amikor megpillantottam az Essie Toggle To The Top-ot a bordók közül, akkor kattant valami az agyamban. Egy gyors körömmargarétás próba után megbizonyosodtam róla, hogy bizony ezek ketten (mármint a Born Pretty Store-os pelyhes lakkal) igencsak ütős párost alkotnak, így a körmömre is bátran felkentem. A félholdakat, illetve a körvonalat a China Glaze Passion lakkjával festettem meg szabad kézzel. Direkt vastagabbra szerettem volna a vonalakat, mert az a baj a körvonalas manikűrökkel, hogy ha vékonyan húzom a vonalakat, akkor a fotókon szemből nem látszanak, mivel elég domború a körmöm. Így vastagon viszont nem annyira esztétikus...:/ Meg az alap sem volt egyenletes (glitteres + pelyhes lakk) így nem igazán sikerült szépre sem a félhold sem pedig a körvonal, de egye fene, az alap annyira tetszik, hogy teszek rá milyen a vonal :D
Egyébként eredetileg fényesen akartam hagyni, de a fotókon annyira SEMMI nem látszott a lényegből (glitterek+pelyhek), hogy muszáj voltam lemattítani. Na nem mintha matton csúnya lenne :D Mert úgy is gyönyörű, de a glossy fény adott neki még egy pluszt, amit hiába mondok, úgysem fogjátok elhinni, mert a képen nem látszik :D Azért egy darab fényes képet is felteszek a teljesség kedvéért, de tudom, hogy mindenki a matt finishtől lesz elájulva :) (Pedig ahhh, ha láttátok volna élőben a fényes változatot...az a mélység, az a csillogás...)






Szeretitek a half moon manikűröket?

4 megjegyzés:

  1. Wow, nagyon szép mani lett. Különleges! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem abszolút átjön a fényes verzió különlegessége! Csodaszép lehetett élőben! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép mindegyik változat, de nekem a fényes tetszik jobban. És hidd el, remek ez a manikűr, akkor is, ha te látod a hibákat :)

    VálaszTörlés
  4. azta! csodás ez a manikűr!

    VálaszTörlés