szerda, szeptember 17, 2014

31 DC 2014 | Day17: Glitter


Több ötletem is volt a mai napra, de aztán egy egyszerű (de full glitteres) mellett döntöttem. Megpróbáltam egy színátmenetes verziót összehozni, sajnos nem voltak meg hozzá a színben tökéletesen passzoló glittereim, ráadásul a körömvégeken található glitter az holografikus, a többi viszont nem, de talán elmegy egynek így is.



Színtelen lakkot kentem a körmömre és egy ecsettel vittem fel egy réteg glittert, majd ahol még hiányos volt a felület oda egyesével illesztettem be párat.
Hát valami szédítő egy ilyen full glitteres manikűrre ránézni az biztos, 10 körmön nem is hordanám, ezt csak a kihívás kedvéért vállaltam be. De 1-1 körmön viszont teljesen hordható szerintem. 





Szeretitek a glitteres manikat?

5 megjegyzés:

  1. Annyira nem, ez is durva :D A kicsi glittereket szeretem, főleg, ha sokszínű, de nekem is vannak glitteres lakkjaim, ami pont ilyen csupa glitter, néha kedvem támad hozzájuk, akkor felkenem, olyanok, mint a páncél :)

    VálaszTörlés
  2. jó, hát tényleg nem lehet ezzel semmit se csinálni, de iszonyú jól néz ki!!:D (tényleg olyan, mint valami rózsaszín sárkánypikkely)

    VálaszTörlés
  3. Hű, mint valami egzotikus hal pikkelye :)

    VálaszTörlés
  4. AH micsida glitter tenger! *.*

    VálaszTörlés