szombat, szeptember 13, 2014

31 DC 2014 | Day13: Animal Print


Oké, szóval ez is egy kicsit vadabb elképzelés lesz... :D Bár gondolom sokan már meg se lepődtök. Nos, a mai téma az állatminta volt. Kedvenc állatmintám a kígyó/krokodil, így rögtön ebben gondolkodtam. Elkezdtem keresgélni képeket és olyan sok szépet találtam, nem is tudtam választani. Aztán hirtelen felötlött bennem a kérdés: mi lenne ha 3D-ben valósítanám meg a mintát? Hát így is tettem :)




A kisebb nagyobb kitüremkedéseket az Essence All Abroad glitteres lakkok alá való peel-off alap"lakkjával" készítettem el, ami tulajdonképpen ragasztó. Elég sok idő volt mire teljesen megszáradt, kb. 1,5-2 óra kellett neki mire fehérből színtelenre váltott (addig filmet néztem :) ). A száradás után lehetett felvinni rá a színeket. Többféle zöld, szürke körömlakkot használtam. Az alapszínt szivaccsal vittem fel, de fültisztító pálcikát és ecsetet is használtam a színezés során. Majd mattító fedőlakkot is kentem rá.
A következő képet a ragasztó felvitele után készítettem:


A hüvelyk ujjamat csináltam meg először, ennek ellenére az sikerült a legjobban, a többi köröm túl göcsörtös lett. Miután a lakk is megszáradt teljesen lerobbanthatatlan volt a manikűr, bármit csinálhattam, mindent kibírt. Eltávolítani is csak úgy tudtam, hogy óvatosan lereszeltem a nagyját.
Nagyon tetszett a végeredmény, tök furi volt a tapintása, mindig mosolyogtam amikor ránéztem :D
Bár nem is tudom milyen állat lehet ez...elvileg krokodil bőr adta az ihletet, de nem tudom mennyire hasonlít...:D







Na mit szóltok hozzá?

11 megjegyzés:

  1. Te jó ég, de brutál :D Annyira imádom benned, hogy ilyen formabontó vagy körmös témában, komolyan tanítanod kéne :P Fantasztikus lett!

    VálaszTörlés
  2. Wow, nagyon kreatívan oldottad meg! :D Szuper lett!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon brutálisan jó lett!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon-nagyon jó és még annál is jobb lett :D Ilyenkor mindig csodálom a kreativitásod, nagyon szuper! *-*

    VálaszTörlés
  5. Nekem abszolút krokodilos! Nagyon vagány és imádnám simogatni! :D

    VálaszTörlés
  6. Ez valami eszméletlen, már maga az ötlet is a ragasztóval! :D Annyira durva, én is olyan szívesen simogatnám meg tapiznám a kis göcsörtöket :D

    VálaszTörlés
  7. Elég beteg, de tetszik :D Engem varangyra emlékeztet :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem is inkább a varangy ugrott be, talán azért mert azt gyakrabban látok mint krokodilt - szerencsére - de a 3D, mint ötlet és a ragasztó, mint megoldás elismerésre méltó, kreatív munka!

    VálaszTörlés
  9. A tumblr-ön már láttam, azt hittem, sárkányos a téma :D Először gyöngyökre tippeltem, de ez még "természetesebb", mintha gyöngyöket festettél volna le. Remélem, sokáig viselted, ha már ennyi ideig tartott elkészíteni :)

    VálaszTörlés
  10. Elég "beteg" ez a kroki mani. :D

    VálaszTörlés