vasárnap, június 22, 2014

Nail Club | Go To manikűr



A mai témánk a "Go to", vagyis egy olyan lakkozás amit bármikor könnyen el tudsz készíteni ha pl. nincs ötleted vagy sietni kell valahová. Elég nehéz volt kitalálnom valamit, mert nekem nincs ilyen tuti befutó manikűröm, mert nem nagyon szeretem 2x ugyanazt a mintát elkészíteni mert ötlet az mindig van, sőőőt, és ha sietni kell akkor vagy az a manikűr marad rajtam ami addig is rajtam volt (mert olyan nincs, hogy nincs kilakkozva a körmöm) vagy ha már nem szalonképes, akkor egyszínűre festem ki. Szóval kicsit gondban voltam.

Óh, és majd csekkoljátok le az oldalsávban az új logónkat, nyáriasítottunk egy kicsit :)


Végül ezzel a manikűrrel álltam elő, mondom is a szisztémát, hogy miért.
a.) Homoklakk. Ha sietünk valahová akkor az egyik leggyorsabb lehetőség, ráadásul látványosabb is mint egy egyszerű körömlakk.
b.) Szegecsek. Szintén a legegyszerűbb módja a díszítésnek, a száradó lakkba belenyomkodva akár már útra is kelhetünk vele.
c.) Virágminta. Ha belefér az időbe egy kis nail art, akkor a virágminta a legkézenfekvőbb megoldás. Az egész minta kis vonalkákból áll, illetve középen pár apró pöttyből. Lehet egy színnel is dolgozni, de akár többel is. Elrontani szinte lehetetlen.




Felhasznált lakkok:

Lovely Baltic Sand Nr.1
Rimmel - Apricot Punch
Moyra #601



Hogy tetszik?
Nektek van jól bevált "Go to" manikűrötök?


15 megjegyzés:

  1. háh, a homoklakk és a szegecsekben stimmelünk! :D ennél gyorsabban kevés dologgal lehet megoldani :)

    VálaszTörlés
  2. áááá mindenki homoklakkozott! :D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett, a virágok a gyűrűsujjadon nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  4. Na, erről a maniról meg nem mondtam volna, hogy go to-mani, annyira időigényesnek tűnik nekem :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Nekem pont ez a Lovely homoklakk a tuti befutó, amit előkapok, ha nincs időm másra. Egy rétegben már hordható, gyorsan is szárad.:)

    VálaszTörlés
  6. Szuper lett, nagyon nyárias :)

    VálaszTörlés
  7. A homoklakk és a szegecs tényleg gyorsan meg van, de a virág minta - magam részéről - nem nagyon férne bele a "gyorsan feldobom" kategóriába, mert béna vagyok a nail art-ban :P Ettől függetlenül nagyon szép lett a mani :)

    VálaszTörlés
  8. annyira gyönyörű lett megint! *_*

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szuper lett. :)
    Ééés a logó is nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  10. csuda szép lett, most már látom, h to go a téma, háááát, körmös lányként lehet, h ez villám mani, én órákig játszadoznék vele (és persze biztosan nem így nézne ki akkor sem :D )

    VálaszTörlés
  11. Haha, ez neked a gyors manikűr :D Csodálatos lett, nőcis és nyárias, a gyűrűsujjad, nagyon-nagyon tetszik!! Akár minden körömre is. Kiábrándultam a Rimmelből, de most elgondolkodtam a nude lakkon, ha van még, veszek belőle.

    VálaszTörlés
  12. De szupi, nagyon tetszenek a virágok. :)

    VálaszTörlés
  13. Úgy látom a homoklakk mindenkinél első, ha gyors lakkozásról van szó...nem is csoda :D A virágminta meg nyilván könnyebben megy, ha az embernek van már egy kis nail artos tapasztalata. De megint csak azt tudom mondani, hogy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és akkor semmi sem lehetetlen :)

    VálaszTörlés
  14. Csodaszép ez a mani is, nagyon tetszik *.*

    VálaszTörlés