hétfő, október 07, 2013

Tutorial: Fényes-mattos csipke minta


Mivel sokan írtátok a játéknál, hogy step by step vagy tutorial is érdekelne benneteket, ezért mára egy ilyen manikűrt terveztem. Ezt a manit egyébként ez az outfit ihlette (jobban mondva a nadrág :)):


A manihoz kedvenc fekete körömlakkodra, celluxra, vékony ecsetre, átlátszó és matt lakkra van szükséged mindössze. Egy kis kézügyességet igényel, de azért nem kell Rembrandtnak lenni a kivitelezéséhez:


V alakban cellux vagy díszítő szalag segítségével készíts mintát feketével (felváltva lehet alulra vagy felülre helyezni a V alakot, de csinálhatjátok egységesen is), majd kezd el kidíszíteni kis félkörökkel. Ha készen vannak, kösd össze a tetejüket egy egyenes vonallal, az esetleges réseket töltsd ki feketével. Ez után nagyobb félköröket rajzolj, majd kis pöttyökkel díszítsd. Az egészet kend le átlátszó fedőlakkal, majd teljes száradás után egy cellux darabbal V alakban fedd le azt a területet amit fényesen szeretnél hagyni. A többit matt lakkal lakkozd. 
(Nem tudom az utolsó előtti képen a cellux levétele után miért mutatja olyan élesen a határokat, de mint látjátok a többi képen nincs ilyen fehéres határvonal. Ja és az utolsó 2 kép az eredeti manikor készült, akkor jutott eszembe, hogy ehhez remek tutorialt lehetne készíteni, úgyhogy a mani befotózása után a hüvelyk ujjamról lemostam az eredetit és befotóztam a maradék lépéseket is, csak sajnos oda a 7 nagy félkör helyett csak 5 fért ki...:D )
Ha  bármilyen kérdésetek van a manikűrrel kapcsolatban, komment vagy mail formájában szívesen válaszolok :) Keressetek bátran!



Hogy tetszik? Ki fogjátok próbálni?

16 megjegyzés:

  1. *-* Atyaég! Mindjárt dobok egy hátast annyira jó, még szerencse, hogy ülök...Huh, hallod Te csajszi, állati amit csináltál! De tényleg, extra szép lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Hogy ez mennyire jóóóó *.* Türelmed aaaaaz van :D Gyönyörű kidolgozott munka! Imádat van :D

    Szép napot neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Ahhhh... anyám... ez fenséges!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, abszolut egyedi :)

    VálaszTörlés
  5. ez igen szép lett. köszi a tutoriált.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szépp lett, jó kis step by step lépések :D gyöynörű csipke minta *-*

    VálaszTörlés
  7. Nos mit is mondjak . . . . . . GYÖNYÖRŰ !!!!! Egyszerűen imádom *-*

    VálaszTörlés
  8. Jajjj Lányok, köszönöm szépen a sok szép hozzászólást! Úgy örülök amikor ilyen tök jókat írtok!! :*

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett! :) Imádom a csipke mintát.

    VálaszTörlés
  10. Ez nagyon jól néz ki! :) <3

    VálaszTörlés