szerda, október 16, 2013

Lakkteszt: L. A. Girl - Sands Of Time


Egy csodás lakk kerül ma terítékre, ami szerintem méltó ellenfele lehet az OPI Honey Ryder-nek. Az L.A.Girl Sand Blast kollekció része, a színét pedig úgy határoznám meg, hogy ezüstös arany :)
Cherry Culture honlapjáról rendeltem és teljesen meg vagyok vele elégedve.
A színe nem is lehetne tökéletesebb, az a pont jó arany szín, ami nem túl hivalkodóan arany, de persze mindig más arcát mutatja, szebbnél szebb árnyalatokban pompázik, ezt majd a képek tömkelegén meg is figyelhetitek :)
A textúra szerintem teljesen jó, 2 rétegben fed, átlagos idő alatt szárad, 2-3 nap alatt alig kopott valamit a körömvégeken. Az ecsete átlagos (lentebb valahol lesz róla kép), nem túl nehéz vele dolgozni. A kupak kézre áll, és tök jó, hogy a márkanév dombornyomással található meg rajta. Nekem tetszik az üveg formája is, illetve a felirat is, ja és 14 ml van benne, ami elég lesz egy időre :)
Szóval mint már említettem teljesen meg vagyok vele elégedve, számomra megérte a 3 dollárt amit fizettem érte (kb. 690 Ft).
És most merüljünk el közösen a szebbnél szebb képekben, figyelem!! lesz belőlük jópár :)

14 megjegyzés:

 1. Gyönyörű ez a lakk, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Awwwhh, de gyönyörű. Imádom :)

  VálaszTörlés
 3. ohh gyönyörűű lakk!! imádom!! csoda szép!!!

  VálaszTörlés
 4. Júj, ez tényleg gyönyörűséges, imádom az aranyat! :)

  VálaszTörlés
 5. Még mindig aranylázban égek... csodás ez a lakk :)

  VálaszTörlés
 6. Awww *.* nem vettem meg az IsaDora arany lakkját, mert mégiscsak drága, de ez jó alternatívának tűnik, na majd utánanézek ennek a rendelés dolognak :)

  VálaszTörlés
 7. Igazán szép szín.

  lakkalandok.blogspot.hu

  VálaszTörlés