szerda, október 30, 2013

Lakkteszt: Jollie France #63


A hét eleje nagyon fáradalmas volt, sem időm sem pedig energiám nem volt a blogolásra, de ma már lecsillapodtak a dolgok és hoztam egy lakkot amit igencsak megszerettem. A márkával egyébként nekem semmi bajom, igaz csak 4 lakkom van a Jollie France-tól, de mind a 4 jól teljesít, pedig az egyik már vagy 5 éve megvan és semmi baja. Ez a 63-as szín egy gyönyörű sötét bordós-lila (de inkább lila, a bordós arcát csak nagyon ritkán mutatja) mikrocsillámokkal. Egyik kedvenc őszi lakkom lett.




Két réteg lakkot használtam, a száradási ideje átlagos, és azt a 3 napot amit a körmeimen töltött mindenféle pattogás/kopás nélkül tette. Egy kis napfény hatására ilyet is tud:




Hogy tetszik a lakk? Nektek mik a tapasztalataitok a Jollie France-ról?

16 megjegyzés:

  1. Hű, napfényben milyen szép! *.*

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű!!!!Ősszel én is nagyon szeretem a sötétlilát! :) (Sikerült, ez már a második komm. ;) )

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép szerintem is, jól mutat a körmödön :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem a Jollie lakkokat, nekem is van, igaz csak 2 éves ,de hibátlan :) Mindenhol azt olvasom,hogy mennyire régen van meg és még mindig semmi gond nincs vele (10-15 év). Nem is értem,hogy miért nem népszerűbb ez a márka :)

    VálaszTörlés
  5. Jajj de gyönyörű *-*
    Nekem két Jollie France lakkom van, mindkettő csillámos fedőlakk, de szeretem őket és tervben van már színes lakk beszerzése is tőlük :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép szín, én is kedvelem a JF lakkokat.

    VálaszTörlés
  7. De rég láttam ezt a márkát! Csodaszép ez az árnyalat *.*

    VálaszTörlés
  8. Hű, felkenve sokkal szebb, mint az üvegben! :D Nem, inkább úgy fogalmaznék, hogy felkenve mesés, még szebb, mint az üvegben. :D

    VálaszTörlés
  9. Nekem is van sötétlila, de ez az a szín, amiből egy elég. Régen sok Jollie-m volt, egy kis bódéból árulták a piacon, ahol minden háztartási cucc volt, olcsó lakk, valahogy elfelejtődött ez a márka, pedig jó színei vannak.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lila. Nekem is van jó néhány JF lakkom.

    VálaszTörlés
  11. Köszi lányok a sok kommentet, én sem értem miért szorul háttérbe ez a márka, mert jópár fantasztikus árnyalattal büszkélkedhet, és a minősége sem rosszabb mint egy átlagos drogériás terméknek.

    VálaszTörlés