szerda, november 15, 2017

Cirque Colors | Metropolis FW2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Cirque Colors minden évszakban kibővíti a csupa krém lakkokból álló Metropolish kollekciót (a lakkokat egyébként New York inspirálja minden szezonban), így kaptunk idén őszre/télre 6 csodaszép krém lakkot. Az egész kollekció nagyon jól van összerakva, egymással jól kombinálhatóak, és hát csak nézzetek rájuk, az összkép maga az ősz!
 Mivel ezek a krém lakkok igencsak trükkös kis színek, így ki is ütötték a fényképezőgépemet lámpafénynél, tehát ismét szabad ég alatt kellett fotóznom (amihez sajnos a szabadidőt - no meg a fényviszonyokat - nehéz volt megtalálni, egyébként ha tehetném mindig természetes fény mellett fotóznék). Úgyhogy ismét pár "sweather swatch" következik, ezeknek a lakkoknak kifejezetten jól állt ez a kompozíciós megoldás :)


URBANIZED
Mustársárga. Szerintem csak nagyon keveseknek áll jól (bőrszín kérdése), nekem sajnos pont nem, de megfelelő nail arttal és más színekkel kombinálva imádni fogom. Egy picit sötétebbre/narancsosabbra szárad mint amit az üvegben sejteni lehet.
2 réteg.



COFFEE TALK
Vörös tónusú középbarna.
2 réteg



SPOTTED IN SOHO
Na ezt nem tudom körülírni. A Cirque szerint rózsás-korall, és én kénytelen vagyok helyet adni, mert tényleg nem találok jobb leírást. Bizonyos fényviszonynál pinkesebb, máskor terrakottásabb.
2 réteg



SARTORIAL
Angolul "lilac", magyarul meg határeset a rózsaszín és lila között.
2 réteg.



RED HOOK
Téglavörös.
2 réteg



MADISON
Barackos tónusú nude.
2-3 réteg. Én ki tudom hozni 2 rétegből, de éppen határeset, gyakorlatlanabb lakkozóknak kelleni fog a 3 vékony réteg.


Nagyon egyben van ez a kollekció mind a színeket mind pedig a minőséget tekintve.
Elérhetőek a Cirque Colors honlapján vagy a stockistoknál mint pl. a Nailland.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése