hétfő, november 06, 2017

Femme Fatale X Live.Love.Polish | New Beginnings

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Live.Love.Polish webshopban 6 új Femme Fatale store exclusive lakk jelent meg pár napja, mind a 6 thermal.


ASHES TO DUSK
Hideg állapotban szürkés kék az alapszín, melegben pedig átlátszó/enyhén piszkoskékes. Liláspink shimmer pelyhek és ezüst holo nanoglitterek vannak benne.
2 rétegben fed + 1 réteg fedőlakk.



 MIDNIGHT SUN
Hidegben lila, melegben majdnem neon pink. Kék shimmer van benne (ami a képeken nem nagyon látszik, de élőben elég erősen jelen van).
2 réteg + 1 réteg fedőlakk.



 DAWN OF THE DAY
Hidegben pink, melegben fehéres/nagyon halvány pink az alapszín. Kék shimmer és ezüst holo nanoglitterek vannak benne.
2 réteg + 1 vastag réteg fedőlakk.



NIGHTFALL
Hidegben középkék, melegben fehér az alapja. Liláspink shimmer, ezüst holo glitterek és arany-vörös irizáló glitterek vannak benne. Ő a kedvencem.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk.



 MORNING TIDE
Hidegben szilvás mauve, melegben halvány almazöld az alapja. Bronz/arany shimmer, arany holo mikroglitterek és arany-vörös irizáló mikroglitterek vannak benne.
2 réteg + 1-2 réteg fedőlakk.



 BELOW THE HORIZON
Hidegben halvány pink, melegben fehéres (de a sok arany shimmer miatt nagyon aranyló, már-már sárgás-nude) az alapszín. Arany/narancs shimmer, arany holo glitterek , holo csillám, arany-vörös irizáló mikroglitterek és arany irizáló pelyhek vannak benne.
Rövid körmön 2, hosszabbon inkább 3 (főleg a meleg állapotban lesz szükség a 3. rétegre) réteg + 1-2 réteg fedőlakk.


A lakkok kizárólag a Live.Love.Polish-nál érhetőek el, és limitáltak. Szettként is megvásárolhatóak, a SUNSET10 kóddal így 10% kedvezmény kapható.
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése