csütörtök, november 23, 2017

ILNP | Holiday 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Most pedig következzen a számomra kedvesebb kollekció :)
A Winter 2017 kollekcióról ITT találjátok a bejegyzést.


 DOWNPOUR
Indigó jelly alap, kék shimmer pelyhekkel (olyanok mint ami a Real Magic toppers kollekció Abbys lakkjában vannak) és holo csillámmal. Nagyon nehezen tudtam ezt a lakkot fotózni, a legszín/finish-hűbb (#nyelvújítás) fotó az üvegről készült. A kék shimmer pelyhek szinte kivilágítanak az alapból, és egy enyhe metálos csillogást visznek a lakkba.
3 réteg.



FIRED UP
Zöld-arany-narancs-vörös-(pink) shimmer pelyhek (mint amilyen a The Alchemist-ben van) és holo pelyhek színtelen alapban.
2-3 réteg.



PARTY FAVOR
Élénk közép-teal jelly alap, kék (Abyss) shimmer pelyhekkel és holo pelyhekkel.
3 réteg.



SPARKS MAY FLY
Karamell tónusú barna jelly alap zöldes-arany shimmer pelyhekkel, holo pelyhekkel. Fényviszonytól függően egészen aranyló vagy inkább óarany/olívás is lehet.
2-3 réteg.



TILTED
Gyengén feketére színezett alap multikróm shimmerrel. A lakk fő színei a lila (majd pink és kék), de vörösbe, narancsba, bronzba, rózsás-pinkbe, aranyba és zöldbe is shiftel.
2 réteg.



ZOE
Meleg lila jelly alap (megint az üvegről készült kép áll a legközelebb a valósághoz), arany-vörös-pink és kék shimmer pelyhekkel, holo pelyhekkel.
3 vékony réteg.


Innen gyakorlatilag minden baromira tetszik, talán a Zoe az ami a legkevésbé.

A lakkok tehát holnaptól előrendelhetőek az ILNP honlapján vagy a stockistoknál, mint pl. a Nailland (ahol holnap este 8-tól november 30. délután 4 óráig 10% kedvezménnyel rendelhetőek elő).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése