péntek, június 30, 2017

Delush Polish | The Shades of Rays

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Delush Polish idei nyári kollekciójában neon, thermo és glitter crelly/jelly lakkok kaptak helyet, így igencsak széles szín és finish skálával biztosítva a nyári hangulatot.



 DON'T GET IT CITRUS
Neon sárga/zöld (tényleg határeset a színe), elszórva holo pelyhek és kék minipelyhek vannak benne.
1 normál és 1 vastagabb rétegben használtam, mattra szárad.



YOU'RE SHRIMPLY THE BEST
Neon pink alap, kékből aranyba váltó minipelyhekkel.
2 normál-vastag rétegben fed.



ALL SUN & GAMES
Neon narancssárga alap, elszórva holo pelyhekkel és lilás-pink shimmer pelyhekkel.
2 rétegben fed.



ANOTHER FINE BITES THE DUST (THERMAL)
A kollekció egyetlen thermal lakkja. Hideg állapotban lila, melegben pedig pink az alapszíne. Zöld, átlátszós pelyhek vannak benne kisebb-nagyobb méretben.
2-3 rétegben fed.



I DON'T THINK YOU'RE READY FOR THIS JELLY
A kedvencem a kollekcióból, annak ellenére, hogy hatalmas glitterek vannak benne és csak gél fedőlakkal tudom kiegyenlíteni a felületét. Mégis, annyira szép, pár napig hordtam is.
Teal-türkiz jelly alap, ezüst holo glitterek (kör, hatszög), kék-tel-zöld irizáló kisméretű glitterek és zöld pelyhek vannak benne.
2-3 rétegben fed, nagyon textúráltra szárad (főleg a nagy kör glitterek miatt, főleg domború körmön fog problémát okozni). 1 réteg gél fedőlakkal egyenlítettem ki a felszínét.



 HERE TODAY, GONE TO MAUI
Lila tónusú pink jelly alap, matt arany kör és hatszög glitterek, különböző színű irizáló mikroglitterek, kék-lila shiftelő pelyhek.
2-3 rétegben fed, és ennél is a gél fedőlakkos "trükköt" alkalmaztam.
 


SAY ALOE TO MY LITTLE FRIEND
Fehér crelly alap mindenféle színű élénk és neon matt glitterekkel (kör és hatszög). Nem tartalmaz olyan hatalmas kör glittereket, mint az előző két lakk!
Maga a lakk már 2 rétegben is fedett volna, de elég kevés glittert sikerült felvinni a körmeimre, ezért felkentem egy harmadik réteget is. Sajnos egy picit halászós a lakk.


A kollekció mától elérhető a Delush Polish honlapján, három új nyomdalemezzel karöltve. A stockist listát ITT találjátok.

2 megjegyzés: