péntek, június 23, 2017

Illyrian Polish | Lure collection

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 

Az Illyrian Polish LURE kollekciója az első olyan kollekció, amit teljes egészében meg kellett vennem, egyszerűen nem bírtam leszűkíteni a lakkok számát, jött haza mind az öt árnyalat.
A Hypnotic Polish-ról rendeltem (akkor még nem volt kapható a Nailland-nél - most már igen), ahol most a Charming kivételével mind akciós!


STORM
Sötétkék alap, zöld-lila shimmerrel és nagyon apró ezüst holo glitterekkel.
2-3 rétegben fed, 1 réteg fedőlakk elég rá.



NIMBUS
Átlátszós, szürke alap ("tint"), kék-teal irizáló glitter, arany-pink-lila shimmer pelyhek és ezüst holo mikroglitterek vannak benne. 3 rétegben ajánlom, 2 réteg fedőlakkal. 



MYSTIC
Az egyik kedvencem, csodaszép ez a lakk! Indigó kék jelly alap, vörös shimmer és kisebb-nagyobb kék-teal-zöld shiftelő pelyhek vannak benne. Sajnos eléggé folyós, így vékonyabb rétegekben tudtam csak felkenni, a jelly alap miatt pedig így 3-4 rétegre volt szükség, de gyakorlatilag fedőlakként is lehet használni sötét lila vagy kék lakkok fölé.



CHARMING
Piszkos barackos-rózsaszínes "tint" alap, zöld-arany-vörös nagyobb shiftelő pelyhekkel és halvány pink holo mikroglitterrel, aminek levendulás a fénye ha holózik, így egy kis hidegebb tónust visz a lakkba. Ő a másik nagy kedvencem a kollekcióból.
2-3 rétegben ajánlom, 2 réteg fedőlakkal.



JINX
Ez a lakk tényleg ezer színben pompázik, próbáltam a lehető legtöbb arcát befotózni. A lakk alapja egy piszkos, szürkés teal, lineáris holoval és zöld-arany-narancs-vörös-pink-lila-kék-teal-zöld multikróm (ez tényleg MULTIkróm) shimmerrel.
2-3 rétegben fed, nem csíkozódik.


Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a kollekciót, meg úgy általánosságban az Illyrian Polish-t, mert egyike azoknak a kevés márkáknak akik még tudnak újat mutatni.

A Naillandnél is kapható a márka, de ezt a kollekciót a Hypnotic Polish-ról rendeltem.

1 megjegyzés: