péntek, június 16, 2017

Cirque Colors | VICE 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Cirque Colors idén nyáron is folytatja a Vice vonalat, vagyis szuper élénk, neon krém lakkokat kapunk, illetve a visszatérő We Trippy holografikus fedőlakkot.

Sosem próbáltam még igazán élénk, neon krém lakkokat a márkától, de teljesen beigazolódni látszik a tény, hogy minden fed 2 rétegben, még a legneonosabb szemkiverős is, fehér alaplakk nélkül!


ONE-NIGHT STAND
Élénk, de viszonylag sötét indigó kék (nagyon enyhe lilás tónussal).


WE TRIPPY
A holo fedőlakk nagyon apróra őrölt, lineáris holo szemcsékből áll, de elszórva találunk benne ici-picit nagyobb holo részecskéket is.
Egy rétegben tökéletesen elég, szép holo effektet varázsol bármelyik lakkra.



SOCIALITE
Nagyon élénk, de nem neon orchidea pink (hideg tónusú). Ezt a fajta rózsaszínt még elviselem magamon, pláne nail arttal :)



EXTRA
Nagyon neon, szemkiverős narancssárga.



FAME
Élénk, de nem neon türkiz /menta /aqua. Egyszerűen nem tudom jobban behatárolni a színét, mert egyik fényviszonyban tökéletes türkiz, a másikban meg határozottan menta. 



GAME OVER
Nagyon neon piros. Érdekes módon nagyon tetszett magamon, és talán ennek áll a legjobban a We Trippy.



KUSHY
Neon lime zöld, amolyan igazi toxikus zöld :D



Három nail art is készült a lakkokkal, mindegyik 100%ban szabadkézzel. A fenti manikűrt mindkét kezemre elkészítettem és napokig hordtam. A legjobban viszont a legutolsó tetszik :)



A kollekció június 21-én jelenik meg a cirquecolors.com -on, de elő is lehet rendelni őket, ez esetben június 21-én kezdődik meg a kiszallítás. Bővebb infót a kollekcióról a Cirque blogján (ITT) olvashattok, ahol most nyereményjáték is folyik a kollekcióért.



2 megjegyzés:

  1. Ezek a nail artok csodálatosak!!

    VálaszTörlés
  2. Uristen, azok a nail artok *_* Honnan jönnek az ötletek hozzá? Mert tényleg mesések <3

    VálaszTörlés