péntek, augusztus 05, 2016

Femme Fatale Cosmetics | Birth of Venus

ENGLISH version

Egy újabb csodás Femme Fatale Cosmetics kollekciót mutatok meg ma, a Birt of Venus-t. A lakkokat Botticelli The Birth of Venus festménye ihlette. Én szokás szerint csak el vagyok ámulva a lakkokon, nem tehetek róla, imádom a Femme Fatale kreációkat.
9 lakk tartozik a kollekcióba, ami közül szerintem mindenki találhat kedvére valót. Már pár napja elérhetőek az ausztrál és (az újonnan nyílt) amerikai FF webshopokban, a stockistokhoz (köztük a Color4Nails és Hypnotic Polish) pedig augusztus közepe-vége felé érkeznek meg.


ARRIVAL OF VENUS
Égetett narancs lineár holo. Nagyon szép, erős holografikus effektje van.
3 vékony réteg.



ISLE OF CYTHERA
Enyhén piszkos fenyőzöld lineár holo arany-lime mikropelyhekkel. Az egyik kedvencem!
3 vékony réteg.



HEAVENLY RAIMENT
 Világos rózsaszín (enyhe lazacos tónussal) alap ezüst holo mikroglitterekkel, türkiz-levendula shimmer pelyhekkel.
3 vékony réteg (akár 2 normál/vastag is működhet, de a fotók miatt biztosra akartam menni a 3 réteggel). Nem szárad túl érdesre, 1 vastag réteg fedőlakkot használtam.



GOLDEN-WREATHED & BEAUTIFUL
 Pasztell barack erős lime zöld shimmerrel. Csodálatos formulája van, nagyon erős benne a shimmer, így már 2 könnyed rétegben is fed, nem csíkozódik. Sajnos ez az árnyalat engem sápaszt.



FLORAL RAIN
A kedvencem a kollekcióból, sőt, a top10 kedvenc lakkomba is belekerült. Bár sejtem, hogy sokaknak nem fog tetszeni ez a szokatlan színösszeállítás.
Piszkos mocsár zöld jelly alap ezüst holo mikroglitterekkel és aranyból pinkbe hajló shimmerrel. Földöntúli, sötét, titokzatos, imádom! (Már 1 hete ez van a lábujjaimon :P )
3 vékony réteg nem árt, hogy szépen felépüljön az alapszín, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



SWEPT ACROSS THE SEA
A kollekció egyetlen thermal-ja. Meleg állapotban maga a lakk átlátszó, és csak az ámulatba ejtően jó minőségű arany shimmer fed, hideg állapotban pedig türkizes-teales lesz az alap, ami az arany shimmert is elszínezi lime zöldre. NAGYON tetszik...mármint a hideg verzió, az arany sajnos nem áll túl jól.
Tökéletes formulája van, a shimmer valami eszméletlen pigmentált, nem csíkozódik, egy álom vele a lakkozás. 3 vékony réteget kentem, de 2 normál is elég lehet.  



BREATH OF ZEPHYROS
Átlátszó alap arany holo glitterekkel, pici lineáris holoval és sok-sok kékes-levendulás shimmerrel.
Nagyon könnyű felkenni, lakkozási szokásoktól függően 2-3 rétegre lesz szükség és 1 vastag, max 2 normál réteg fedőlakkra. 



UPON SEAFOAM
Halvány türkiz lakk kevés ezüst mikropehellyel és aranyból pinkbe váltó shimmerrel.
Ez is nagyon tetszik, ráadásul a formulájával sem volt gondom, igaz a 3 réteget igényli.



HORAE AWAITS
Rózsaszínes bézs/nude nagyon pici holo glitterekkel és levendula shimmerrel.
2-3 réteg lakkozási szokásoktól függően.


Meggyőződésem, hogy a Femme Fatale csinálja a legjobb minőségű (és legizgalmasabb) shimmer lakkokat, úgyhogy aki szereti ezt a finisht az bátran válogasson közülük, nem fog csalódni.

A lakkok már elérhetőek az ausztrál webshopban ITT (nemzetközi szállítás is van!) és az amerikai webshopban ITT (nemzetközi szállítás $13.75-től), a stockistokhoz (lista ITT, én a Color4Nails-t és a Hypnotic Polish-t ajánlom) augusztus közepe-vége felé ér oda a kollekció.


Kinek mi tetszik a legjobban?


3 megjegyzés:

  1. A Floral Rain...! És még egy tucat felkiálltójel. A többiből is akad, amit elfogadnék, de ez az egy biztos vétel lesz, gyönyör.

    VálaszTörlés
  2. A Floral Raintől következő lakkokra felkaptam a fejem, onnan kezdve mindegyik tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Na jó, most csorog a nyálam.. hát wow! Nem is tudnék kedvencet említeni, gyönyörűek ezek a lakkok!

    VálaszTörlés