csütörtök, augusztus 25, 2016

Pretty Serious Cosmetics | Serious Business kollekció

ENGLISH version

Megint az ausztrál Pretty Serious-tól mutatok egy kollekciót, a hat lakk mindegyike körömlakk "szakszavak"-ról lett elnevezve, ezt nagyon ötletesnek tartom, maguk a lakkok viszont számomra nem sok extrával kecsegtetnek.



HTF!
Vagyis "hard to find". Nagyon tetszene a lakk, igazából az egyetlen a kollekcióból amire felkaptam a fejem, de annyira gyengén fed a sötétbarna jelly alap, hogy csak 3 vastagabb rétegben bírtam kihozni belőle a normális fedést, bár szívem szerint még kentem volna egy negyediket is.
Zöldből aranyba, narancsba pirosba váltó pelyhek és apró arany shimmer pelyhecskék vannak benne. Van benne még nagyon pici mennyiségű kék pehely is, de tényleg annyira elenyésző mennyiség, hogy szinte észre sem lehet venni a körmökön :D
Igazi őszi, Halloween-i lakk a számomra. Annak ellenére, hogy ennyire sok réteges, tuti lesz vele valami faleveles, őszi nail art a közeljövőben.



DESTASH
Szerencsére a többi lakk fedésével már nem volt probléma, ez a hideg piros lakk lilás kék mikropelyhekkel tökéletesen fedett 2 rétegben.



FREE SAMPLE
Pasztell rózsaszín lilás kék mikropelyhekkel.
Világos pasztell árnyalathoz képest teljesen jó a formulája, 3 normál rétegben fed.



NO BUY
Vörös alap arany mikropelyhekkel. Ennek is tökéletes a minősége, 2 rétegben fed.



DUPE
Sötét, enyhén piszkos kék-teal alap zöld-kék-lila-magenta glitterekkel, és kevés kék metálos jégfólia darabkákkal.  
A másik lakk, ami még számomra érdekes lenne az ez, de ezt meg olyan szinten nem ajánlom senkinek, mint még semmi mást. Nagyon sűrű, nyúlós az állaga, borzasztó volt felkenni. Nem tudom, hogy csak egy rossz üveget kaptam-e (bár a PS glitteres lakkjai egyébként is sűrűbbek az átlagnál) vagy mi történt... Egyébként 2 rétegben fed, de ráadásul nagyon érdesre szárad, és még 2 réteg fedőlakk sem elég rá.



 EPIC HAUL
Meleg tónusú középzöld, arany-pink-kék mikropelyhekkel. A formulája szuper, 2 rétegben fed.


Pretty Serious Cosmetics lakkokat vásárolhattok a márka honlapjáról, vagy a stockist-októl (lista ITT).


1 megjegyzés:

  1. A halványrózsaszín és a piros tetszik, de pont ezekből van a legtöbb színem itthon.

    VálaszTörlés