csütörtök, augusztus 18, 2016

Illyrian Polish | Talisman, Gold Lion

ENGLISH version

Ma két Illyrian Polish lakkot mutatok meg, amiket pár hete vásároltam a Color4Nails-től. Közben az egyik (Gold Lion) sajnos elfogyott, megkérdeztem a Color4Nails-t de nagy valószínűséggel nem is fogják restock-olni, de mivel már készen voltak a képek nem akartam, hogy kárba vesszenek, úgyhogy ma azért csak megmutatom azt is.
Az Illyrian Polish folyamatosan elvarázsol a lakkjaival, így volt ez a két mai lakkal is, és amíg ezen a "furi"(már akinek)/misztikus/éteri vonalon mozog a márka, addig így is fog maradni a helyzet :)


TALISMAN
A lakk alapja áttetsző szürkés jelly, ami tele van shimmerrel, aminek a fő színe zöld, de bizonyos fényviszonyokban már-már vöröses vagy éppen aranyló barnába vált át.
Szuper a formulája, 2 réteget használtam (+ fedőlakk). Nem teljesen csíkmentes, a képeken látható mértékben látszanak az ecsetvonások (nem vészes egyébként).GOLD LION
Sajnos kár róla beszélnem, mert nemzetközi szállítással nem hiszem, hogy valaha is elérhető lesz (amerikaiaknak talán még van esélyük, mert a márka gyakran visszahoz színeket az epekedő lakkmániásokra hallgatva, csak éppen USA-n kívülre nem szállítanak :( ), azonban mégis megteszem, már csak a márka iránti tiszteletből is.
Sötétebb (ici-picit kék tónusú) szürke alap narancsos-rezes mikro-mikro glitterekkel vagy csillámmal, nem tudtam eldönteni melyik lehet, de lényegtelen, mert így is, úgy is gyönyörű a végeredmény. Nem is értem hogyan lehet ennyire élénk benne a csillám, mert a lakk maga nagyon jól pigmentált, egyáltalán nem jelly-s, mégsem fedi el a csillámok fényét és színét.
2 könnyed réteg + fedőlakk.


A Talisman tehát még elérhető a Color4Nails-en, akit esetleg érdekel. Tudomásom szerint Illyrian lakkok egyedül itt, illetve a Harlow&Co-nál kaphatóak nemzetközi szállítással, de a Harlow-hoz nagyon ritkán érkezik szállítmány.

Tetszenek nektek az ilyen nem mindennapi lakkok?


1 megjegyzés:

  1. A zöld nagyon szép. Ezekkel úgy vagyok, hogy blogon szuper, de az életben nem tudom, felkenném-e őket, nagyon különlegesek, de mindig azon kapom magam, hogy hétköznapra az egyszerűeket szoktam választani. (Mert ugye, munka.) A zöld ettől függetlenül nagyon tetszik, az zöld színt imádom, a barnát is, egyben varázslatos.

    VálaszTörlés