hétfő, augusztus 01, 2016

Pahlish | Hothouse Flowers

ENGLISH version

Júliusban új Pahlish kollekció látta meg a napvilágot, a Hothouse Flowers. 8 színt kapunk, amik között van nagyon nyári és nagyon nem nyári, de az biztos, hogy mindegyik nagyon izgalmas.GRASS OF THE DEW
Türkiz (néha zöldesebb, néha kékesebb tónussal) crelly lila mikropelyhekkel.
3 vékony réteg. BALLON FLOWER
Levendula színű crelly gunmetal (fémes sötétszürke) mikropelyhekkel.
3 átlagos réteg, de még így is néhol egy picit foltos maradt.AFRICAN MOON
Hideg tónusú halvány pink crelly kék mikropelyhekkel.
Sokkal jobb a formulája mint az előző kettőnek, 3 vékony rétegben tökéletesen fed.RUM RUNNER HIBISCUS
Kék tónusú lila jelly alap kék irizáló mikropelyhekkel és zöld-bronz-vörös multikróm pelyhekkel.
3 vékony réteg. MOTH ORCHID
Az előzőnél sokkal melegebb lila alap (már-már bogyós szín), holo pelyhek, multikróm pelyhek, bronz pelyhek és kék irizáló mikropelyhek.
3 vékony réteg.FLAME OF THE FOREST
Égetett narancsos jelly alap, holo pehely, multikróm pelyhek, és irizáló mikropelyhek.
2 átlagos réteg. BLOOD LILY
Az egyik legneonosabb szín amit valaha láttam, ráadásul fehér alap sem kell alá. Enyhén korallos neon piros, arany és pink mikropelyhekkel.
Nagyon jól fed, 2 normál rétegben látjátok a képeken, de érdemes nem sokat simogatni az ecsettel, mert hamar szárad.BROMELIAD
Élénk pink crelly alap irizáló glitterekkel, multikróm pelyhekkel és kék mikropelyhekkel.
2 normál réteg, de érezhetően "zselésebb" kevésbé pigmentált mint az előző Blood Lily. Félmattra szárad.


Nekem nagyon bejön ez a kollekció, a legutolsó pink lakkot kivéve az összes tetszik. A lakkok formulájával is meg vagyok elégedve (kivéve a levendula Balloon Flower-t, az lehetett volna jobb is).

Jelenleg mindegyik szín elérhető a Pahlish honlapján. Nemzetközileg is szállítanak, a szállítási költséget a PayPal-re átirányítva látjátok majd (még mielőtt bejelentkeznétek PayPal-re, bal oldalon ki tudjátok választani az országot), és a PayPal-en megadott címre postáznak. 1-3 lakkra $11 szállítási költséget írt ki.

Pahlish social media:


7 megjegyzés:

 1. A neon narancs meg a pink wow. :) De a többi engem nem fogott meg...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy legalább ez a kettő tetszik. Nekem pont a pink egy kicsit sok, de a neon narancs/korall/piros az tényleg nagyon szép :)

   Törlés
 2. Szépek lakkok, de a nail art az hiányzik :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos elég kevés idő jut nail artra mióta elkezdtem dolgozni. Az egyetemisták könnyű életét élve napi szinten tudtam festegetni, most meg néha csak hétvégén jut rá időm. Egyébként nem tudom, hogy Instagramon követsz-e, mert oda azért minden héten töltök fel legalább 1 nail artot, de ide blogra sajnos nincs időm bejegyzést írni róluk. Mondjuk hamarosan változni fog picit a helyzet, mert jó pár lakkos felkérést visszamondtam az utóbbi időben, kifutnak lassan azok amik még fotózásra várnak, és utána a nail artra is több időm jut majd :)

   Törlés
  2. Értem, munka mellett tényleg nehéz, elmegy az egész napom nekem is munkával meg az otthoni teendőkkel. Követlek instán :)

   Törlés