szombat, február 06, 2016

Dark Butterfly

ENGLISH version

Régóta szerettem volna már pillangót festeni a körmeimre, de sose tudtam eldönteni, hogy milyen fajtát, nem is ismerem őket igazán, képet sem találtam ami tetszett volna, de a napokban megint nekifutottam a témának, és elkészült ez a télies, melankolikus verzió. Máshogy nem is tudnám elképzelni, az túl gyerekes lenne számomra (igen, mert a szivárványos-unikornisos körmöket büszkén hordom, de egy vidám lepkés körmöt fel nem kennék :D na most próbáljatok meg kiismerni :D).
Találtam egy szép lepkés képet (EZT), de sajnos a fajtát nem tudom, pedig még utána is kerestem egy kicsit. Na mindegy, a lényeg, hogy nekiláttam valami hasonlót alkotni.
Alapnak mindenképpen valami sötét, sejtelmes színt akartam, így az A-England Incense Burnert választottam, aminek hasonló a színe mint az eredeti lepke szárnyában azok a barnás területek. Nem számítottam rá, de nagyon jól passzol ez az alap, élőben el lehet mélázni rajta, ahogy a lepke alatt hol itt, hol ott csillan meg a lakkban található shimmer.


A pillangók akril festékkel készültek, és már megint az a helyzet áll fent, hogy az a pillangó amit először festettem (középső ujj) sokkal jobban néz ki, mint amit másodjára...ki érti ezt?!
Ja, és az Incense Burnert egy picit áttöröltem lakklemosós ecsettel, hogy a csillámok jobban látsszanak.


Hogy tetszik?

7 megjegyzés:

  1. Wow! Szép az alapszín is, csak úgy világítanak rajta az élénk színek! Úgy látom, bármit le tudsz festeni :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szép,mindig csak ámulok a munkáidon... :)

    VálaszTörlés
  3. Ez fantasztikus lett.Imádom a lepkéket!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett a lepkéd, gratulálok, minden elismerésem.
    A képen egy Észak - Amerikai lepkefaj fonákja látható. a lepkének sajnos nincs magyar neve, de a latin név alatt még több gyönyörű képet láthatsz róluk.
    - Limenitis arthemis astyanax - néven találod meg a képkeresőben. A lepke felszíni része is csodálatos érdemes megnézni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igencsak mutatósak azok a színátmenetes szárnyak. :)

      Törlés
  5. Simple amazing! The butterfly is absolutely perfect!

    VálaszTörlés
  6. Huh, megint gyönyörű lett! Imádom! :))

    VálaszTörlés