kedd, február 23, 2016

Bananas are better!

ENGLISH version

 A mai manikűr egyszerűen adta magát, nem tudtam kihagyni :D Természetesen az alapként használt 'Bananas And Krispy Kremes Are Better Than HBO' CbL lakk volt az ihlet forrása, amiről még pénteken olvashattatok a blogon (ITT).
Sajnos hamar elfogyott a Naillandnél, de erre a lakkra tényleg megéri várni/költeni, mert ilyen jó minőséget ebből a színből nagyon nehéz találni.


A manikűr maga baromira tetszik, szokás szerint szabadkézzel készült, ami most nagyon meg is látszik :/ Az alaplakk ugyan mattra szárad, ezért a banán test felfestésével könnyű dolgom volt (matt felületen az akril sokkal szebben siklik), de körvonalazás előtt le kellett kennem 1 réteg fedőlakkal, mert a sárga akrilom nagyon összecsomósodott a körmön. Nem mertem lemattítani, nehogy betompuljon a holo, ezért a tükörsima fedőlakkra kellett dolgoznom...szemmel láthatóan nem sok sikerrel. Baromira csúszkált rajta a fekete akril. Bár egy "szálkásabb", pop artosabb banán ábrázolás volt a cél, de azért nem ennyire remegős verzióban :D Na mindegy, távolabbról, normális szemtávolságból persze nem vészes, de ilyenkor, amikor berakom ide ezeket a giga képeket, nagyon bántja a szemem :D


Nem kizárt, hogy kigondolok még egyéb viccesebb hangvételű nail artot a Krispy Kreme Dreams kollekció pár lakkjával, vagy épp csak valami szépet, tavasziasat, mert most nagyon jól esik ezeket a vidám színeket hordani.Hogy tetszik nektek ez a nail art?

11 megjegyzés:

 1. Ilyen közelről senki sem nézi! Egyre jobban tetszik ez a vidám zöld a banánokkal :)

  VálaszTörlés
 2. Hát ez ismét zseniális! *.*

  VálaszTörlés
 3. Ez egyszerűen hihetetlen, elképesztő *-*

  VálaszTörlés
 4. Aaaaaannnyira szupeeer *-*

  VálaszTörlés
 5. Szerintem állati jó lett! Neked körmözni kéne Lexa, mindenki hozzád járna alkalmi manikért! :))

  VálaszTörlés
 6. Szerintem állati jó lett! Neked körmözni kéne Lexa, mindenki hozzád járna alkalmi manikért! :))

  VálaszTörlés
 7. Ez egyszerűen hihetetlen, elképesztő *-*

  VálaszTörlés
 8. Csodaszép lett, megéheztem :) Amúgy én csak az olyan banánt szeretem, ami ehhez hasonló zöld :D

  VálaszTörlés
 9. Elképesztô *-* a színek pedig nagyon királyak!:)

  VálaszTörlés
 10. Elképesztô *-* a színek pedig nagyon királyak!:)

  VálaszTörlés