szombat, február 27, 2016

Orchidea barna alapon? Yes please!

ENGLISH version

Sajnos mostanában elég kevés nail artra van időm, több a swatchos bejegyzés, de tegnap este időt szakítottam egy kis festegetésre. Az egész ott kezdődött, hogy a napokban rendeltem 4  ILNP lakkot (Overnight Bag, XO, Dream Girl, Long Walks - hamarosan jön róluk a bejegyzés) és az Overnight Bag-et azonnal fel kellett kennem.
Nem szeretem a barnát, tényleg nem, még annyira sem mint a pirosat vagy a rózsaszínt, de ez a lakk...hát ez ott van a top10-ben! Áradozásomat majd jövőhéten folytatom róla, most csak annyit fűznék hozzá, hogy fel szerettem volna dobni, tavasziasabbá szerettem volna tenni.


Először a színkombináció született meg, hidegebb tónusú lilás pinket akartam hozzá párosítani, ez után már könnyű volt eldönteni, hogy akkor legyen orchidea. Egyszer már festettem orchideát (ITT), szinte ugyanazt a koncepciót készítettem el most is, de már bánom, hogy nem lett színesebb, túl sok benne a fehér.


Baromira tetszik az összkép, szerintem nagyon jó ez a barna (egy csipetnyi vöröses tónussal) és a hideg orchidea szín együtt.


Mit gondoltok erről a nail artról? :)

4 megjegyzés:

  1. Wow és wow! Imádom a nail artjaidat és ez is baromi jól sikerült :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a mani, de a barna annyira nem színem nekem sem.

    VálaszTörlés
  3. Imádom és ez a lakk hát valami elképesztő! *-*

    VálaszTörlés