péntek, február 19, 2016

Colors by Llarowe | Krispy Kreme Dreams collection

ENGLISH version

 A Colors by Llarowe egyre csak ontja magából a lakkokat, a legújabb, Krispy Kreme Dreams kollekció pedig már a tavasz színeit hordozza magában, annak ellenére, hogy ez nem a hivatalos tavaszi kollekció.
A lakkokat a CbL márka mögött álló Leah Ann vad és színes álmai ihlették, amiket a lefekvés előtt elfogyasztott Krispy Kreme fánkok idéznek elő nála (ezek után kíváncsi lennék mit tesznek azokba a fánkokba :D). Az egyes színekhez tartozó inspirációkról a llarowe.com honlapon többet is olvashattok, ahol egyébként maguk a színleírások is tökéletesen helytállóak.

Nem is tudtam, hogy mennyire kívánja már a szervezetem az élénkebb színeket egészen addig amíg tegnap fel nem kenegettem a lakkokat szépen sorjában.
Elöljáróban csak annyit, hogy fantasztikus minőséget kapunk (ezt az Instagramra feltöltött live swatch is bizonyítja ITT), a színek pedig nagyon izgalmasak.
Mindegyik lakk hosszú és vicces nevet kapott, de én még egyszer le nem írom őket, a "kezdőképeken" úgyis ott lesz.
Mindegyik lakkot teszteltem alaplakk nélkül 1 körmön, 1 napig, az eredmények az egyes színeknél lesznek leírva.


A középkéknél egy leheletnyivel sötétebb, de élénk kék holo (nem teljesen lineáris, de nem is szórt, valahol a kettő között), és apróbb zöld multikróm pelyhek. A pelyhekből szerintem lehetne egy picit több. Értelem szerűen a pelyhek árnyékban látszanak csak. A holo erős közepes intenzitású.
2 réteg + fedőlakk, ici-picit befogta kékesre a körmöm (tényleg nem vészesen, alaplakk nélkül!), illetve a lemosáskor is óvatosan, a bőrt is megfoghatja picit.



 Az egyik kedvencem! Annyira jó élénk, de nem túl szemkiverős, sárgás neon zöld, tényleg olyasmi mint az éretlen, zöld banán. Fénytől függően hol sárgásabb hol zöldesebb. A holot közepesnek mondanám. Egyáltalán nem fogta be a körmöm! 2 réteg + fedőlakk (mattra szárad).



Cseresznye piros, erős pink alaptónussal. Na ez tényleg szemkiverős lineár holo, a képek közel sincsenek a valósághoz holo szempontjából.
1 közepes rétegben is fed! A képeken kettő van, de gyakorlatilag 1 rétegben is ugyanígy nézett ki. Nagyon féltem a lemosáskor, de nem volt vészes, a körmöt egy leheletnyit befoghatja rózsaszínesre (alaplakkal szerintem még ennyire sem), illetve ennél is vigyázni kell a lemosáskor a bőrünkre.



Nagyon vidám, világos/közép lila. Ebben is olyan holo van mint pl. a Rare Orchid-ban meg a Rain-ben, hogy inkább csak belülről izzik. IMÁDOM!
2 réteg + fedőlakk (mattra szárad). Nem fog!



Na ezt elég nehéz leírni, mert fényben teljesen más mint árnyékban. Az alap egy sötétebb lila jelly, ebben van szórt holo meg pink shimmer, illetve apróbb arany/pink mikropehely. Fény hatására a pink shimmer izzik benne, hihetetlen mélységeket eredményezve, olyasmi picit mint a Cirque Coronation. Árnyékban (lesz róla kép) már jobban látszanak a kis pink minipelyhek.
Üvegben egyébként nagyon hasonlít az ILNP Poetry-re, az alapszíneit is olyasminek képzeljétek ha ismeritek a Poetry-t, de a finish teljesen más, sokkal jelly-sebb, sokkal "áttetszőbb", dimenziósabb.
Ebből kell a 3 réteg a jelly alap miatt. Nem fog!



Ismét egy nehezen fotózható szín... :/ Viszont az egyik kedvencem a kollekcióból, úgyhogy nem tudok rá haragudni. Ez is olyan belülről izzós holo mint a Rare Orchid és a Rain. A színe valahol a türkiz a kék és a menta keveréke, de az összkép inkább a zöld felé húz és nem a kék felé. Még leírni sem könnyű, nem hogy befotózni :D
2 réteg, félmattra szárad, nem fog.


Hát ez lenne a Krispy Kreme Dreams kollekció, nekem nagyon nehezemre esik kedvencet választani közülük, mert mind a 6 szuperre sikerült.
A lakkok már elérhetőek a Nailland-nél és a Hypnotic Polish-nál, a llarowe.com-on pedig holnap lesz az előrendelés (Feb.20. 12PM-8PM MST).


6 megjegyzés:

  1. A banánosat már szerdán megrendeltem kb. nem egész 5 perccel a megjelenés után a NL-től. Azt hittem mára megérkezik, de hétfő vagy kedd lesz belőle. Remegve várom már és orrvérzésig akarom kenni! :D
    A Ben Affleck-es baromi jól néz ki rajtad, de szerintem ki fogom hagyni, elég lesz nekem a PoP.
    Tulajdonképpen a sötétkék és a sötétlila nem tetszik csak.
    De megyek sírni, mert lesz Cupcake Unicorn... :D

    VálaszTörlés
  2. A zöldet és a világosabb lilát is meglestem volna fedőlakk nélkül. :)
    A piros biztos vétel, de a sötétlilán is gondolkodom, hajjaj... Ma rendeltem meg a KBShimmer Garnet-et is, nem pénztárcabarát ez a pénteki swatch-áradat. :)

    VálaszTörlés
  3. A kék és a világosabb lila nagyon tetszik, kár, hogy ilyen drágák.

    VálaszTörlés
  4. Óh, a világoslila! És a türkizkék is nagyon tetszik. Már az első netes képek megjelenésekor ez a kettő tetszett legjobban, de a képeid, meg a belső izzás megerősített a választásomban, köszönöm! :))
    Mind nagyon szép amúgy, ha olcsóbbak lennének, akkor a banánzöldet és a sötétlilát is betáraznám közülük. Jah, és ez még nem a hivatalos tavaszi kollekciójuk, abban vajon mi lesz? A pénztárcám most elsomfordált csendesen sírni a sarokba.

    VálaszTörlés
  5. Úristen de gyönyörűek! Főleg a Giand Giraffes In My Yad! A sötétkék kivételével az összes imádnivaló, az egyiket egyszer úgyis megszerzem! :)

    VálaszTörlés
  6. jajj a zöld, meg a halványlila. <3

    VálaszTörlés