csütörtök, február 18, 2016

Abalon körmök

ENGLISH version

Még a legelső Bundle Monsteres tesztcsomagomban volt egy szegecs tárcsa szett, és véletlenül a legutóbbi tesztcsomagomba is bekerült ugyanez a szett. Első alkalommal csak a "multikróm" szegecsekről hoztam külön manikűrt (ITT), most akkor következzen a gyöngyökből álló tárcsa. (A most kapott szett hamarosan nyereményjáték keretén belül lesz kisorsolva több nyomdalemezzel, nyomdapárnával és egyebekkel, majd figyeljétek a blogot ;) ).
Ha már gyöngyről van szó, akkor legyen kagylós manikűr, mégpedig az egyik leglátványosabb formájában, abalon kagylóhéjként.

Volt már egy abalon kagyló próbálkozásom a blogon 2 évvel ezelőtt, tutorial is készült hozzá (botrányosak a képek :DD) ITT lehet megnézni, gyakorlatilag most is e szerint készítettem, azzal a kivétellel, hogy most nem kentem rá irizáló fedőlakkot, illetve plusz 2 évnyi tapasztalat és rutin áll a mai manikűr mögött :D

A következő képen látható a két tárcsa, ami szettként vásárolható meg. A gyöngyös verzióban egy tiszta fehér és egy sárgásabb fehér verzió is található, mindkettőből 6 féle méret van.


A gyöngyöket egyszerűen a nedves fedőlakkba nyomkodtam. A gyöngyökkel ilyen formában elég vad :D 1-1 kisméretűvel hordhatóbban nézne ki, de az meg milyen "teszt" lenne már, úgyhogy szokás szerint több fajtát is felpakoltam. A legnagyobb, a legkisebb és egy közepes méretű gyöngyökből válogattam, hogy jobban látszódjon a méretkülönbség. Ja, és a sárgásabb verziót látjátok a körmeimen. Lent lesz kép a gyöngy nélküli változatról is, na az viszont nagyon tetszik.




A két "szegecses" tárcsát ITT tudjátok megvásárolni, a bundlemonster.com-on.

Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster




Melyik verzió tetszik jobban?

3 megjegyzés:

  1. A képek szebbek a mostani verziónál, de az előző is szép volt, igaz, látszik a különbség.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mani! Nekem jobban tetszik a gyöngyökkel. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki a 2 évvel ezelőtti verzió és ez a mostani is - a mostani verzióból nekem is a gyöngyös tetszik igazán, persze nélküle is fantasztikus. :)

    VálaszTörlés