szombat, október 11, 2014

nem glamour napi HAUL | Turi, Rossmann (+színminták)


Már évek óta lemaradok a Glamour napokról, amit nem is igazán bánok, de ma mégis egy haul bejegyzést terveztem, ugyanis a héten turiztam pár jó cuccot, illetve Rossmannban is jártam. A Rossmannból a fenti dolgokat szereztem be, lássuk is őket sorjában.



Vettem két rúzst, az egyiket (Natural Beauty) már régóta nézegettem, de mindig azt gondoltam, hogy túl nude (tudjátok, olyan túl világosbarna) lesz hozzám, de otthon a számra felkenve meggyőződhettem róla, hogy szuper választás volt, ugyanis a legtökéletesebb my lips but better a számomra, enyhén mályva színű, tényleg TÖKÉLY. A Wear Berries! egy lila tónusú rózsaszín, teljesen hordható árnyalat, nagyon örülök, hogy megvettem, vékonyan használva tényleg bárhová fel merem majd kenni. A Satin Mauve ceruza pedig egy tökéletes mályva szín, imádom mert matt, de mégsem szárít annyira mint amennyire gondoltam, hogy fog. Önmagában is hordtam már, de volt, hogy a másik rúzs valamelyikét kentem vékonyan a tetejére. Hát szóval nagyon örülök, hogy sikerült ilyen jól hordható árnyalatokat beszereznem, nem vagyok egy nagy rúzsos, de néha reggelente úgy érzem, hogy kell valami az ajkaimra is és ezek tökéletesek lesznek.




Fogyóban van a szintén NYC púderem, úgyhogy vettem egyet, mert bevált a márka (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem nagyon érdekelnek a púderek :D Igaz, hogy kell, mert a T vonalam zsíros, de nem annyira brutál módon, hogy ki tudja mivel kellene púdereznem. A NYC púderek nekem elégnek bizonyultak.). Ez a Smooth Skin pressed face powder 702A Naturally Beige árnyalatban. Azért fotóztam be kinyitva, mert bevallom én még a régi csomagolást ismertem, és először azt hittem ebben nem is lesz tükör. (Gyanítom ez csak számomra új külső... az a helyzet, hogy ha veszek 1 púdert, akkor amíg az ki nem fogy addig nem is nézem a púder kínálatot :D)


Az egyetlen mágneses lakkomhoz (amit még élesben nem is használtam) vettem ezt a hullámos mágnest (mert ami van hozzá az kígyómintás), 170valamennyi forintért nem megérte? De. :D


A Lovely új kollekciójából ez a "szilánkos" nyerte el a tetszésemet, az Essence lakkok közül pedig pelyhes lakk imádóként a Rock My World nevű. Mindkét lakkot befotóztam már, annyit árulnék el, hogy az egyik nagyon bejött, a másik nagyon nem. Lehet tippelni...


Na és akkor jöjjön a turi. Debrecenben valahogy még nem találtam olyan turit ami leverné az itthoniakat (Tiszafüred), úgyhogy ezeket is itthon lőttem. 2 skinny jeans: sötétzöld (postás zöld :D) és kígyómintás? (passz, valami olyasmi) darabjuk 1000 Ft volt, nagyon örültem nekik, ugyanis teljesen újnak tűnnek. A zöldből még méret is volt, a mintás pedig H&M-es. 


Granma kardigán :D már régóta szerettem volna ilyet, picit nagyobb, de még belefér az oversized kategóriába, meg amúgyis csak kigombolatlanul hordanám (lásd alsó kép). Kicsit csalókák a képek, kék színe van amúgy, nem lila. A jobb oldalon lévő ing pedig a mintája miatt ejtett rabul, valami hihetetlen szép márványmintás. Szintén nagy rám, de 350 Ft-ért (és azért a csodás mintáért) megéri kicsit szenvedni vele a varrógépen :)

Bocsi ezért a "csodás" képért, ígérem legközelebb nem riogatlak titeket ilyesmivel :D
Ti vettetek valami jót mostanában?
Ki volt/megy Glamour napozni?

10 megjegyzés:

  1. Milyen meretet hordasz? Csodalkozom,h Debrecenben nem talaltal meg jo turit.... Ja, neked mi a jo?Ha olcso?

    VálaszTörlés
  2. A kardigán nagyon tetszik. (-: Én Debrecenhez kb 10-15 kmre, Derecskén ismerek jó turikat. Berettyóújfaluban lakom, de oda néha átmegyek. :D
    Voltam Glamour napokon, itthon DM-ben, Rossmannban kezdtem pénteken, aztán a párommal bementünk szombaton Debrecenbe, ott főként a müller érdekelt, aztán a Fórumban nézelődtünk el, de csak a Douglasban vásároltam.. Körömlakkokat. :D A Mülleren vettem egy szép OPI franciamankűr-szettet féláron, és hozzá egy csodás lakkot is kaptam ajándékba az új Nordic kollekcióból.^^

    VálaszTörlés
  3. A rúzsok nagyon tetszenek és a ruhás összeállítás is nagyon szuper :)

    VálaszTörlés
  4. That lipsticks look fantastic! And amazing outfit! :)

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    VálaszTörlés
  5. Mia: Felsőből M-es szokott jó lenni, nadrágból pedig változó, van amiből a 38-as is simán rám jön (pl. a kígyómintás is 38-as), van amiből a 40-es sem :D Nem írtam, hogy nem találtam Debrecenben jó turit, hanem hogy olyat még nem ami jobb lenne az otthoninál. Itthon ha elmegyek turizni (1 helyre) legalább 3 cuccot biztos, hogy találok, míg Debrecenben sokszor 3-4 helyen sem találok olyat ami tetszene és üres kézzel megyek haza. Nem kell olcsónak lennie (persze az nem hátrány ha olcsó) mert az itteni turik is mind vállfásak. Nem tudom miért, de egyszerűen Debrecenben nem megy, lehet hamarabb elkapkodják a jobbakat, amit nem csodálok, mert sosem tudom melyik nap van árucsere, teljesen random szoktam menni.
    Myrkky: :D na ugye, hogy a kisváros/falu néha jobb :D Na akkor most már lehet körmöt festeni! :) A Nordic kollekcióból melyik?

    VálaszTörlés
  6. Nekem az az ing is nagyon tetszik, ami rajtad van a képen. :D A két farmer meg szuper vétel volt... :)

    VálaszTörlés
  7. De jók felvéve a ruhák!! Nekem rengeteg kardigánom van, mindenféle stílusú, a vékonytól a kötött kabátkáig, imádom őket!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek az essences rúzsok! Szép a színük!

    VálaszTörlés
  9. jó kis dolgokra leltél :)

    VálaszTörlés
  10. A My Voices a Little Norse szín. Még nem használtam csak próbaként egy körömre. Tele ban holos csillámmal, így talán nyáron ütősebb lesz napfényben. (-:

    VálaszTörlés