vasárnap, október 26, 2014

Nail Club | Rainy Days


A mai téma az esős napok volt, amikor az ember legszívesebben csak bekuckózna egy nagy takaró alá és elő sem jönne onnan. Én úgy állok az esőhöz, hogy ha nem társul mellé szél és van esernyőm akkor tulajdonképpen semmi bajom sincs vele :D Sőt, van amikor olyan lendülettel tudom kerülgetni a pocsolyákat, hogy öröm nézni :D
Alaptémaként magát a vizet választottam, ahogyan folyik le az ablakon, vagy ahogyan a pocsolyában gyűrűzik...végül kicsit elvontan sikerült csak megoldani a dolgokat. Alapnak nagyon szerettem volna egy színátmenetes kéket, aztán két holós lakk akadt a kezembe (ráadásul két különböző holo finish-sel), ami talán a téma kapcsán nem biztos, hogy a legjobb választás volt a maga szikrázásával, de mivel mostanában nem nagyon süt a nap, ezért mondjuk azt, hogy elmegy egynek.
A kis hullámokat először fehér akril festékkel festettem fel, majd a végén néhol adtam hozzá egy kis feketét is, hogy nagyobb legyen a mélysége. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, már régóta akartam ilyen vékony vonalas, hullámos manit készíteni. 
Nektek hogy tetszik?

14 megjegyzés:

 1. Hú , szuper lett :)
  Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Csodás! Elsőre nekem ez a Van Gogh kép ugrott be! Ha festményt kellene szimbolizálni a körmökön, oda is beleférne ez :D
  http://www.wikiart.org/en/vincent-van-gogh/the-starry-night-1889

  VálaszTörlés
 3. Hű, ez nagyon jól néz ki. :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett! Mindig csak ugyanazt tudom ismételni, hogy imádom, amiket alkotsz! :)

  VálaszTörlés
 5. Érdekes lett, de igazán kreatív megoldás :) Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép! A távolabbi képeken nagyon jól kiadja a gyűrűző hatást! Csodás! :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű az ombre alatta! Csodaszép! :))

  VálaszTörlés
 8. nekem inkább vízesés vagy folyó jellegű, de nagy a szám kis béna olvasóként! ;) és persze ettől függetlenül szép lett, csak megírtam, h én nem erre asszociálnék, míg a többi lánynál igen (de ők kevésbé alternatívan is oldották meg). :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon tetszik!! Mostanában olyan esőzések voltak, hogy tényleg folyt az utcán a víz, mint a körmeiden.

  VálaszTörlés
 10. Köszi lányok! Nagyon örültem a sok kommentnek! :)

  VálaszTörlés