péntek, október 24, 2014

Lakkteszt | Zoya - Noir


Egy gyönyörűséges lakkot mutatok ma nektek, ami rögtön levett a lábamról amikor az első swatchokat megpillantottam. Már megszokhattuk, hogy a Zoya időről időre jelentkezik 3 PixieDust árnyalattal, amik a "nagyon homok" kategóriába tartoznak. Az első hármasból a Vega, a második hármasból pedig az Arlo tetszett nagyon, de mindig lebeszéltem magam róluk, hogy nem kell nekem több homoklakk, pláne nem ilyen világos árnyalatok. Na de amikor megérkeztek az őszi PixieDust-ok akkor a Noir-ra nem mondhattam nemet, mert az első ránézésre egyszerű üvegcse igencsak érdekes színvariációt rejt.


Szerintem egyet értünk abban, hogy az üvegben lévő bordós-rózsaszínes lakk koránt sem olyan izgalmas mint a felvitt és megszáradt matt csoda...Ugyanis az üvegben teljesen elveszik az a gyönyörű, mély lila alap ami annyira különlegessé teszi és kiemeli a másik két, egyszerű (egyszínű) árnyalat közül. Tehát, gazdag lila alap és sötét fukszia glitterek...valami isteni! Ráadásul szép matt finish, amit én kifejezetten szeretek homoklakkok esetében, eszembe sem jutna fedőlakkot kenni rá.
A matt finish ellenére a glitterek szépen szikráznak ha mozgatjuk a kezünket, ezáltal még látványosabb kontrasztot alkotva a sötét alappal, szóval csak dicsérni tudom a színkombinációt, ezt nagyon jól kitalálták Zoyáék (ellenben a másik két árnyalattal ami szerintem igencsak unalmasra sikeredett).


A lakk minősége kiváló, két rétegben fed, gyorsan szárad, tartós...egy rossz szavam sincs rá. Nem fogja meg a körmöket, ráadásul az eddigi fényes műanyag kupak helyett egy matt gumis kupak fogad minket. Engem mondjuk ez nem nagyon hat meg, de gondoltam lesz akit érdekelhet a dolog.
A következő makrón láthatjuk közelebbről is a varázslatot. Jó rücskös, igazi homok hatás, és a nagyobb glitterek mellett apróbbak is vannak benne, ugyanolyan fukszia színben.
Egyébként a képeken elég matt az egész, de higgyétek el, hogy a glitterek igenis szikráznak, tehát nem olyan mattok mint itt, így a valóságban sokkal színesebb, sokkal élettel telibb az összkép.
Szerintem ez egy vérbeli őszi lakk, az egyik legszebb a kollekciómban.







Mit szóltok hozzá?
Szeretitek az ilyen furfangos, jól kitalált lakkokat?

6 megjegyzés: