szerda, október 15, 2014

Lakkteszt | Lovely Top Jewels Nr.3


A szombati haul bejegyzésben már mutattam ezt a lakkot egy Essence-es lakkal egyetemben és azt is elárultam, hogy az egyik nagyon tetszik, a másik pedig nagyon nem. Mivel az Essence lakk egy pelyhes jellegű, ezért 100%-ig biztos voltam benne, hogy imádni fogom, de egyszerűen borzalom felkenve, nekem nagyon nem tetszik, egyedül fehér lakkra kenve 2 rétegben elviselhető (majd lesz róla is teszt), ellenben a mai Lovely szilánkos lakk kellemes meglepetés volt.



Az új kollekciós Lovely lakkok fedőlakkok, aminek én nem nagyon örülök, mert nem nagyon szoktam glitteres fedőlakkokat használni, bár mindig elcsábulok, de igazából kb. egyszer használom mindegyiket, mert nem nagyon tudom őket beépíteni a nail artokba.
Az a bajom az ilyen szilánkos (jégfólia) jellegű lakkokkal, hogy nagyon nehezen lehet őket lelapítani a köröm felszínére, egyszerűen nem fekszenek a körömre, így természetesen ezek a félelmek ennél a lakknál is felmerültek bennem, de végül annyira megtetszett ez az őszies színösszeállítás, hogy megvettem. Viszont amikor felkentem nem sok gondom volt vele, érdekes módon - a szilánkok nagysága ellenére is - szépen simultak a körmömre. Kb. 2-3 szilánkocskával akadt gondom, azokat csipesszel le is szedtem még melegében, mert úgysem tudtam volna őket megadásra kényszeríteni.


Az ecset elég sok részecskét felvesz, a körmeimen 1 réteget láthattok. Átlagos idő alatt szárad, és fedőlakkot mindenképpen igényel. A szilánkok két színűek, a világosabbra azt tudnám mondani, hogy rosegold, a sötétebbre pedig pirosas-rózsaszín. Tehát nem lehet egyértelműen behatárolni a színeket, mert egyfajta rezesség előjön a rózsaszínes árnyalatok mellett, így számomra is teljesen hordhatóvá válik. Vörös lakkon próbáltam ki, de most sem maradhat el egy kis körömmargarétás színminta sem, a bejegyzés végén megtaláljátok azokat a képeket is.
Igazából nem sok rosszat tudok róla mondani, egyedül annyi tanácsom van, hogy a felvitelkor ne tipikus ecsethúzásokkal vigyétek fel a lakkot, hanem inkább "nyomkodjátok" az ecsetet a körömre, így könnyebben el lehet rendezni a szilánkokat.






fehér, nude, rózsaszín, szürke, PP-Eyre, sötétkék, sötétlila, fekete

Így fotókon nem igazán néz ki jól egyik színen sem (talán mert nincs rajta fedőlakk..?), de élőben a szürkén, a sötétkéken és a PP Eyre lakkon nagyon tetszett. A rózsaszínen sem rossz, de azt csak nektek mutatom, én nem hordanám ("jóból" is megárt a sok :D) :D 



Hogy tetszik a lakk? Mi a véleményetek az új kollekcióról, próbáltátok már valamelyiket?

6 megjegyzés:

  1. nekem nagyon tetszett már mikor először megláttam is, viszont eddig még nem jött vele haza. de most már tutira beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  2. A bordón a legjobb! Nagyon csillog :)

    VálaszTörlés
  3. bordón nagyon szép.
    én is így vagyok a fedőlakkokkal,ahogy te. :)

    VálaszTörlés
  4. brutál :) nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Egyértelműen bordón mutat a legszebben. :)

    VálaszTörlés
  6. Szép. :3 Tényleg bordón a legjobb. :)

    VálaszTörlés