hétfő, október 20, 2014

Born Pretty Store multicolored hearts teszt


Megint egy Born Pretty Store-os teszt következik mégpedig egy igencsak izgalmas termékkel.
Amikor kiválasztottam ezeket a 3D szívecskéket tesztelésre még nem tudtam mennyire fognak tetszeni mert a képeken elég rózsaszínesek voltak, aztán jól tudjuk hogyan állok a rózsaszínhez (bár az utóbbi időben barátkoztam kicsit), de aztán amikor megláttam őket teljes lett a szerelem.
Szerencsére sokkal változatosabbak mint a honlapon lévő képeken, tulajdonképpen a sárgától a kékig minden szín képviselteti magát. Ezt úgy képzeljétek el, hogy egyfajta "multikróm" finishe van, olyan mint az olaj foltok, a fény és a dőlésszög hatására változik a szín, valami csodás! Engem ezzel kilóra megvettek, ebben az évben imádtam mindent ami duo/multikróm.
Hanyag bloggerhez méltón elfelejtettem befotózni külön a tárcsát, de szerencsére a videóból nem maradt ki, úgyhogy ott megnézhetitek (bár nincs sok nézegetni való rajta :D). HD-ben nézzétek! :)


Szóval nagyon egyszerű a dolgunk, a körömlakkba nyomva vagy ragasztó segítségével rögzíthetjük őket. Ez a szívecske forma kicsit bekorlátozza a felhasználhatóságot, legalábbis én nem nagyon tudok túl sok variációt, mintát kitalálni vele, jobban örülnék ha pl. kör vagy egyéb geometriai forma is kapható lenne ezzel a finishel, venném mint a cukrot :D
Ami a fedőlakkot illeti ez a tanácsom: Ha csak 1db szívecskét helyeztek fel (mint ami a mutató ujjamon van pl.) akkor nyugodtan tegyetek rá fedőlakkot, nem fogja befolyásolni a multikróm finisht. De ha olyan sokat ragasztotok fel mint ami a gyűrűs ill. középső ujjamon van akkor nem nagyon ajánlok fedőlakkot, mert a szívecskék között hajlamos beülni a résekbe, felbuborékosodik és csúnya lesz. A képeken én sem használtam fedőlakkot, de utána kipróbáltam azzal is és határozottan nem volt szép látvány, pedig Seche Vite-t használtam. Ha körömragasztóval teszitek fel a szívecskéket, akkor fedőlakk nélkül is fent maradnak pár napot.

Ha tetszik, akkor ITT megrendelhetitek (most akciós is).
A CSBQ10 kódot használva 10% kedvezményt kaptok a rendelésetekből!


November 10-éig nagy akciók vannak a honlapon egyébként, 4 éves a BPS, nézzetek szét a nail art cuccok között, mert sok minden jó áron kapható!








Hogy tetszenek ezek az izgalmas szívecskék?

3 megjegyzés:

  1. Fú nagyon szuper! Duokrómos lakkon is klasszul nézhet ki. Tényleg kitalálhattak volna több formát is. A szívecske nem igazán jó a koromhoz képest... :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a világos alappal!!
    Lolli, szerintem 1-1 szívecske nem korfüggő :)

    VálaszTörlés