szombat, április 05, 2014

Wishlist | Nailland 2. rész


A Naillandes wishlist 1. részében azt ígértem, hogy összesen 2 rész lesz, nos van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem lehet megállni ennyinél, egy örökké tartó, mindig bővülő wishlist lesz ez, úgyhogy csapjunk is bele. Ma inkább az újdonságok felé kacsintgattam, de azért lesz benne pár kakukktojás is.
Biztos vagyok benne, hogy élőben sokkal több minden megtetszene, de egyenlőre csak a swatch-okra támaszkodhatok.

Zoya

Szerintem nincs olyan lány aki ne örülne, hogy végre a Zoya is betette a lábát kis hazánkba (és mennyire fogunk örülni amikor a piCture pOlish is megérkezik <3). Nagyon szép és különleges színei vannak és bár még nem próbáltam, de mindenhol csak a minőségét fényezik, úgyhogy biztosan megéri az árát. Mondjuk az tuti, hogy egyszerű krémes pirosat/kéket/stb nem náluk fogok venni, hiszen hasonló minőségben sokkal olcsóbban is meg lehet találni az alapszíneket, na de a különlegesebb lakkokkal már más a helyzet. Átböngésztem a kínálatot és ez a négy lakk nyerte el leginkább a tetszésemet. (A Dream azért nem, mert már van egy nagyon hasonlóm, a Brillian Blue.)

Vega                                           Payton

 
Carter                           Kerry 


Barry M

Barry M lakkokról még nem volt wishlist, és higgyétek el nem csak ezt a 3 lakkot szeretném nagyon, de most ezeket válogattam be, mert ezek a "legújabbak" amik tetszenek is. Egy kicsit félek az Arabian-től, hogy nem fog jól állni, de már az üvegben is olyan pompásan fest, hogy ha nem válik be a körmeimen akkor jó lesz asztali dísznek ^^


Arabian                            Blueberry                        Green Berry


Models Own

Szintén adós vagyok még a többi kívánságlistás Models Own lakkokkal, ma csak ezt a két gyönyörűséges tojáshéjas lakkot válogattam be, mindkettő kell, meseszépek. A Magpie Green jobban tetszik, valószínűleg azt fogom először megvenni és ha beválik megy mellé a lila is :)


Magpie Green                            Swan Lilac


China Glaze

És végül jöjjön pár CG lakk is, mert nehogy már pont ez a márka maradjon ki :) A Crincled Chrome lakkok nagyon érdekesek, de nem érzem égető szükségét egyiknek sem, viszont a City Flourish kollekció már annál inkább tetszik. Sajnos sok hasonló színem van, de azért két lakk még így is megdobogtatta a szívem. Az egyik marble manikűr szett is nagyon tetszik, és az "Új színek" menüpont alatt is találunk pár szemet gyönyörködtető darabot.

At Vase Value                    Petal To The Metal 



Pizzazz                             Ray-Diant 


Ennyi lenne a mai wishlist adag, próbálom a 3. részt (amiben a régebbi China Glaze, Models Own, Barry M lakkok lesznek) még azelőtt összeírni mielőtt további újdonságok lepik el a Naillandet :D

Nektek mik a kedvenceitek az újdonságok közül?
A listámról kipipáltatok már valamit?

7 megjegyzés:

  1. Aa, az Arabian hihetetlenül gyönyörű...! *-*

    VálaszTörlés
  2. Vega <3, Carter, Arabian, At Vase Value azonnal jöhetnének :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem megvan a Pizzazz, de élőben nagyon más :/ Persze gondolom nézegettél róla swatchokat, szóval nyilván tudod :)

    VálaszTörlés
  4. You You: Ugye? Igazából a kollekció összes darabja tetszik, de a rózsaszínes lakkokat nem nekem találták ki, a kék tetszik még nagyon, de a zöld szerintem a legkülönlegesebb.
    Mdollas Nails: Szerintem is :)
    Elíz: :D
    Zsozsó Sakklakk: Igen, tudom, hogy más, az összes CG lakk képe teljesen más mint élőben úgyhogy mindennek utánanézek :D

    VálaszTörlés
  5. Sosem kezdek el listákat gyártani, mert arra nem gyártanak elegendő papírt, így inkább odamegyek és személyesen szoktam megőrülni az állványok előtt :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Barry M Gelly hi shine lakkok. <3 az összeset akarom. :D

    VálaszTörlés