hétfő, április 07, 2014

Grey and Gold


Ez a manikűr is esélyes volt a legutóbbi Nail Club-ra, amikor is a szürke volt terítéken, ugyanis már pár hete ott várakozott az elkészített manik között, de aztán amikor ránéztem nem a szürke ugrott be róla elsőnek az eszembe, ezért készítettem el azt a manit ami végül bekerült a Nail Club-ba.
Első ránézésre talán bonyolult lehet a manikűr, de igazából egész egyszerű, az alapszínbe bele kell nyomkodni az arany füstfólia darabkákat, majd egy tetszőleges színnel vonalakat kell húzni. Én direkt olyan fehér lakkot használtam (Sally Hansen Ivory Skull), ami eléggé tejes jellegű ahhoz, hogy ne fedjen tökéletesen, így egy kicsit átsejlenek rajta a fólia darabkák :)


Nekem iszonyatosan tetszik, távolabbról egyáltalán nem feltűnő, csak közelről látható a minta. Olyan mint egy titok amit csak te tudsz és azok akiket elég közel engedsz magadhoz :)

Alapnak a Rimmel - Rain Rain Go Away lakkot használtam, ami elég trükkös mert néha barnásnak néha pedig szürkének mutatja magát.


Napsütésben.
Az utolsó kép a jobb kezem lesz, a gyűrűs ujjamon kicsit elcsúszott a minta :D


Bocsi a sok képért, de annyira nagyon tetszik most ez a mani, hogy millió fotót csináltam róla és nem nagyon tudtam higgadtan válogatni közülük :D

Kinek tetszik?

11 megjegyzés:

 1. Nekem is tetszik. Tényleg nagyon jól mutatnak együtt :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon érdekes lett, persze jó értelemben, tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Megértem, hogy sok képet csináltál róla! ;)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik! Ismét nagyon szépet alkottál! :)

  VálaszTörlés
 5. Mdollas Nails: :) köszi, örülök, hogy tetszik!
  Hatás Lakk: Köszönöm!
  Elíz: :D hihi. köszi!
  Szilvi: Köszike!
  Ági: köszi :D Muszáj volt, de próbáltam visszafogni magam.
  Angel: :) köszi szépen!
  Manna: :) Kösziiiiii
  Nóra: :) köszi, örülök!

  VálaszTörlés