vasárnap, április 27, 2014

I Need Inspiration! #38

Jön a jó idő, legalábbis most nálunk nyoma sincs az esőfelhőknek, süt a nap és csicseregnek a madarak. Jöhetnek a napszemcsik is, egy ilyennek nagyon tudnék örülni :)

Véget ért a Disney Princesses kihívás, úgyhogy búcsúzóul hozok egy ilyen csilli-villi rucit amit én tuti hordanék ha hercegnő lennék :)

Pasztell lakkok és gyűrű rengeteg <3

Milyen igaz...persze elég nehéz nem ellenállni a nagy, csalogató színű "AKCIÓ" táblácskáknak...:D

Hippiknek és virágimádóknak :)

Milani pirosítók. A felső kettőt elfogadnám, meg a másik kettőt is dísznek :D

Ez nagyon nem tavaszi, sőt borongós is, de annyira csodaszép. Az alapot fekete körömlakkból és színtelen körömlakkból keverte ki, majd fekete akril festékkel megfestette a csipke mintát. Fehérben is jól mutatna :)

Bár magamon nem tudnám elképzelni ezt a szerkót, de azért nagyon tetszik és csak úgy árad belőle a frissesség és jókedv :)

Ha van egy pár fölös milliód...:D 

Azték galaxy. Ide nem is mondanék többet...

5 megjegyzés:

 1. ooo az a napszemcsi, azt én is el tudnám fogadni :)

  VálaszTörlés
 2. Tudnál linket a fekete körmökhöz?

  VálaszTörlés
 3. Az a fehér szett csodás, elfogadnám! No meg az utolsó manit is, nagyon jól néz ki *.* lehet, hogy majd meg is próbálkozok vele egyszer :)

  VálaszTörlés
 4. Jahj egy ilyen virágos napszemcsit már tavaly is be szerettem volna szerezni, de akkor nem találtam meg a megfelelőt, nah de majd idén...! :D
  A fekete manikűrt pedig készíts el! *.* Légyszi, légyszi, légyszi!! :D (akár fehérben ;) )

  VálaszTörlés
 5. Réka: Ugye? Nagyon szépséges :)
  Bello: Persze, tessék: http://celinedoesnails.tumblr.com/post/83836280340/i-love-these-nails-more-than-anything-i-tried-to
  Elíz: Én is betettem az elkészítendő körmök mappába azt a képet :D
  Juju: Sok sikert a napszemcsi beszerzéshez, ha találtál valahol szólj nekem is :D Egyszer mindenképp el szeretném készíteni azt a manit! ;)

  VálaszTörlés