szombat, április 26, 2014

Lakkteszt | Invogue Feather Effect - On The Money


Következzen egy újabb Fragrance Direcz rendelés. Régóta akartam már tollas körömlakkot, így amikor megláttam a honlapon rögtön beletettem a virtuális kosaramba. Számomra ismeretlen volt az Invogue márka, lövésem sem volt hogyan fog teljesíteni, és tüzetesebben utána se olvastam, csak swatchot nézegettem a színekről, hogy el tudjam dönteni melyik kell. Először a három színű "Parakeet" volt a befutó, de végül az "On The Money" mellett döntöttem, a zöldes-sárga és türkiz színei teljesen elvarázsoltak.



Nem álltam meg, hogy ne próbáljam ki több színen is (a fehér és a fekete most szóba sem jöhetett, tudtam, hogy valami színes alap kell hozzá). Egy olyan lime zöldet választottam ami sötétebb mint a tollas lakkban található sárgás-zöld szálak, illetve egy mentát, ami viszont világosabb a türkiz szálaknál. Így mindkét alaplakkon érvényesül mindkét színű szál.
Szerintem szuperül néz ki így, annyira vidám, imádtam hordani.
Szívesen kipróbálnám neon sárgán is vagy talán szürkén.


Mint említettem, nem ismertem ezt a márkát és be kell valljam azóta sem néztem utána :P Az üvegcse 10 ml lakkot tartalmaz, ami ebből a finishből nekem egy életre elég lesz. Meglepően gyorsan száradt, a körmeimen egy réteget láttok. A technika most nem a tipikus lakkozás volt, hanem inkább rányomogattam az ecset teljes hosszát a körmömre, mert csak így sikerült levarázsolni az összes glittert róla, de így elég volt 1 "merítés" az ecsettel. A köröm végénél is el kell egyengetni a szálakat, hogy ne lógjanak le a köröm felületéről, de ez nem vesz el sok időt.
Fedőlakk nem árt rá, mert nem szárad valami extra fényesre, meg azért csak rücskösebb a felülete.
Az egyedüli dolog ami idegesített benne, hogy a lakk üvegén a felirat nem úgy van ahogy én szeretném :D Mivel jobb kezes vagyok ezért mindig a bal kezemet fotózom, a bal kezemet láthatjátok szinte az összes képen. De az üveg olyan mintha jobb kézbe tervezték volna, mert a bal kezemben fogva (lásd 4. kép) a felirat pont ellentétes irányba néz mint ahogy szeretném :D Na mindegy is, ez nem befolyásol semmit, csak gondoltam megemlítem :)
Összességében azt kell mondjam, hogy imádom. Szuper tavaszi-nyári fedőlakk.
A lakkot INNEN vettem.






 Hogy tetszik?
Volt már szerencsétek a márkához?

7 megjegyzés:

  1. én 2 lakkot vettem ebből a márkából,szerintem nagyon szuper. ez a lakk is tetszik,tényleg nagyon szép mani lett.

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki, tetszenek nagyon a színei :)

    VálaszTörlés
  3. Még mindig nem barátkoztam meg ezekkel a tollas lakkokal... :D

    VálaszTörlés
  4. nekem is van egy ilyen márkájú lakkom, egész jó. :)
    a tollas lakkokat pedig egészen megszerettem, csak nem sokat használom őket.

    VálaszTörlés
  5. A Barry M-től van ugyan ilyenem, tőlük a kék-fehérre csaptam le. Nekem bejönnek a tollas lakkok, jobban is tetszenek színes alapon :)

    VálaszTörlés