vasárnap, március 02, 2014

Nail Club | Sorozat inspirálta manikűr


Amikor megláttam, hogy sorozatos téma is lesz nagyon megijedtem, ugyanis már akkor tudtam, hogy gondban leszek a választáskor. Sajnos vagy nem sajnos hatalmas nagy sorozat függő vagyok, menthetetlen, kigyógyíthatatlan eset. Le sem merem írni hány sorozatot nézek egyszerre - annyit megsúgok, hogy a 4 végtagomon lévő ujjacskák sem lennének elegek a számoláshoz. Egy kis agyalás után egy olyan gyöngyszemet választottam ami 2013 decemberében, 5 csodás évad után nyugdíjba vonult.
Igazából nem vagyok képben, hogy magyarországi viszonylatokban mennyire ismert ez a sorozat, majd ti megmondjátok ismeritek-e vagy sem. A sorozat pedig amiről szó van a Misfits.
Fiatal brit bűnözők életébe csöppenünk, akiket a közmunka elvégzése közben rejtélyes villámcsapás ér, aminek köszönhetően fura képességekre tesznek szert. Vígjátékról van szó, remek brit humorral, ami egyébként a kedvencem. A sorozatról nem is mondanék mást, nehogy spoilerezzek véletlenül. Azért remélem lesz akit sikerül becsábítani a rajongók táborába. Ha szereted a fiatalos, pörgős sztorit brit humorral és néhol elmebeteg cselekménnyel :D akkor talán ez a sorozat is tetszeni fog.
Mivel az 5. volt az utolsó évad és még erősen él bennem az utolsó részt követő szívszorító érzés, ezért úgy gondoltam, hogy ezzel a manikűrrel búcsúzom a sorozattól :)

Az inspirációt a következő képek adták (kattintásra megnőnek!):




A hüvelyk ujjamon az egyenruha hátuljára írt "Community Payback" felirat olvasható, a mutató ujjamon a Misfits logó, a középső ujjamon épp Curtis-be és Nathen-be csap bele a villám, a gyűrűs ujjamon megint az egyenruha látható, a kisujjamon pedig a sötét felhőből előcsapó villámok cikáznak keresztül.


Felhasznált lakkok:
Moyra 03, Sally Hansen Evening Glow, Revlon Hazy, Jollie France 59, Avon Cement


Hogy tetszik a manikűr? Ismeritek a sorozatot?


12 megjegyzés:

  1. Na jó, hivatalosan is imádom a munkáid. Ez ZSENIÁLIS!!!! :O :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a sorozatot, a körmeid pedig fantasztikusak lettek! *_*

    VálaszTörlés
  3. Jaaaajjj de jó :]
    Annyira szerettem a sorozatot, na meg Iwan Rheon-t :P

    VálaszTörlés
  4. Szeretem az ilyen betegmanikűrjeidet. :D

    VálaszTörlés
  5. Jaj, nagyon találó! Én 3 zseniális évadig néztem, aztán kasza lett, mert ugye a szereplőváltások, és így nem tetszett...

    VálaszTörlés
  6. Nem is tudtam, hogy Magyarországon is futott ez a sorozat, én 1-2 éve gyakran néztem itt Angliában, remek sorozat, de számomra kicsit ijesztő. Bár a szereplők tahó, huligán angol akcentusától kirázott a hideg... Azóta szerencsére van magyar tv-m, úgyhogy nem vagyok ráfanyalodva az angol adásra :)

    Viszont a manikűr nagyon szuper lett, tényleg visszaadja azt az ijesztő hatást!

    VálaszTörlés
  7. Neten néztem, óriási volt ez a sorozat :D Ha nem írod meg a címet, akkor is kitaláltam volna a körmeidről, hogy mi ez, szuper lett!!

    VálaszTörlés
  8. Tündi: :) köszi! Örülök, hogy tetszenek!
    Mdollas Nails: :) köszike!
    Névtelen: Ugye milyen jó kis sorozat? Kár, hogy vége lett :(
    Klaudia: Köszi! Na úgy látom azért gyűlnek a rajongók, ennek örülök! Iwan pedig nagyon kis cukika :P
    Timi: :D köszi! Pedig ez szerintem még nem is olyan durva :D
    Lina: Először engem is megzavart a szereplőváltás, de végül az új karaktereket is ugyanannyira megszerettem mint az eredetit. Bár Nathan humorát végig hiányoltam, de szerencsére ott van Rudy, aki betölti ezt az űrt.
    Yndre: Nem hiszem, hogy fut/ott Magyarországon, én a kezdetektől angolul néztem és IMÁDOM az akcentusokat benne :D Szinkronnal szerintem fele ennyire sem lehet érdekes (én mondjuk mindent eredeti nyelven nézek, felirattal...már ha van), a tahó huligánság meg hozzájuk tartozik, elvégre azok :D
    Audrey80: :) Köszi, örülök, hogy felismerhető lett :D

    VálaszTörlés
  9. ÁÁÁÁÁÁ IMÁDOM! :D A sorozatot is meg a körmeidet is, kreatív. :D

    VálaszTörlés
  10. nagyon bolondos, tetszik! :)

    VálaszTörlés