kedd, március 11, 2014

Tavasz...már érzem! :)


Öööhmm...megint egy OPI Push And Shove mani? Aha, úgy valahogy. Ígérem most már leállok :) Ja és bocsi a kevés nailart miatt is, mostanában nagyon el vagyok halmozva beadandókkal, de a hétre lesz egy aprólékosabb szabadkezes mani valamikor, csütörtökön jön egy újabb hercegnő a körmeimre, végül pedig vasárnap Nail Clubbal zárom a hetet, addig viszont be kell érnetek hasonló vérszegény, matricás manival, lakkteszttel (mert ezekből be vagyok tárazva bőven). Na mindegy, nem panaszkodni akarok, csak vázolom a helyzetet :D
A mani szerintem egy vérbeli tavaszi manikűr, már szerencsére az időjárás is egyre tavasziasabb, úgyhogy teljes nyugalommal lehet villantani a pasztellebnél pasztellebb kacsókat.


A díszítést egyszerűen vizes matricával oldottam meg, ami időhiány esetén életmentő lehet. A matrica a Born Pretty Store-nál megtalálható, egyébként egy vadabb verzióban már szerepelt a blogon, ITT visszanézhetitek (uhh az első kép kéztartása... :D :D).Born Pretty Store-os vásárlásotokkor használjátok a 10% kedvezményre jogosító kódomat:


10 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik!Annyira jó a menta és a fémes kontrasztja! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó! Nekem a linkelt kép fekete manikűrje is tetszik, de ez tényleg üde tavaszi manikűr lett :)

  VálaszTörlés
 3. Én örülök az ilyen maniknak is, nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 4. Ma pont menta felső volt rajtam, tegnap meg naci. :D Oda vagyok most ezért a színért. :3 Cukik a rózsák rajta. :)

  VálaszTörlés
 5. Cuki kis tavaszi manikűr.
  Kaptál tőlem egy jelölést.
  http://lakkalandok.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

  VálaszTörlés
 6. nem vagyok egy matricás, de ez tetszik. NEM, elfogult sem vagyok! ;) szeretem a mentát, talán nekem is azt kellene felkennem legközelebb?
  és az ezüst persze baromi jól mutat vele. :)

  VálaszTörlés