hétfő, március 10, 2014

Lakkteszt | Nubar - Purple Rain Glitter


Első Nubar lakk a blogon!! Juhééé :) Az ebayről rendeltem több lakktársával együtt, ebben a HAUL bejegyzésben már láthattátok is. Igazából ez a lakk potyautas volt, mármint nem terveztem előre a megvásárlását, de akkor egy lakk még belefért a keretbe, a márkát is ki akartam próbálni, ezért megvettem.


Sötétlila jelly jellegű alapban van millió holo glitter amik fény nélkül sem csúnyácskák, mert nem ezüst az alapszínük, hanem rózsaszín, így még akkor is különleges marad a finish ha nem érvényesül a holo hatás. Az említett holo hatás multicolor, tehát mindenféle színben csillognak a kis glitterek.
Írnék a lakkról bővebben is, hiszen ez az első Nubar lakk a blogon, ezért megemlítek minden fontos dolgot amit az első használat során felfedeztem.
 Az üvegben 15 ml lakk található, ami jóóó sok. Nekem személy szerint bejön az üveg formája is, igaz nehezebb tárolni mint a szögletes formákat, de vannak kacifántosabb üvegű lakkok is a gyűjteményemben, úgyhogy ezért mínusz pontot szívtelenség lenne neki felróni.
Az ecsete a "régi fajta" vékony ecset, viszont a kupakjáért oda vagyok. Így a képről nem tűnik egy minőségi darabnak, de esküszöm nagyon kényelmes. Recézett műanyag, a végén kicsit kiszélesedik, így tuti fogást biztosít. A lakk elég gyorsan szárad, 2 rétegben fed, bár amikor kimentem vele a napsütésbe kicsit mintha foltos lett volna :/ Maga a jelly lakk nagyon fényes lenne, de a kis csillámok elég vastagok, így száradás után egy hangyányit kiállnak a köröm felületéből, ezért fedőlakk mindenképp javasolt (a képeken fedőlakk nélkül láthatjátok). Tartósságról nem nagyon tudok nyilatkozni, másfél nap után lemostam, de addig nem kopott meg, a csillámok miatt gondolom sokáig tart egyébként.


Teljesen meg vagyok elégedve a lakkal, és nem lehetetlen, hogy ki fogok még próbálni a márkától pár darabot.



Hogy tetszik a lakk?
Próbáltatok már a Nubar-tól valamit?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakk :) Én is nézegettem a márka lakkjait, de amikor rendeltem volna, akkor pont nem volt olyan szin, ami megfogott.

    VálaszTörlés
  2. Jajjdenagyon <3
    Sajna még nem volt hozzá szerencsém :(

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép.
    én kedvelem a nubart-de mindig tetszik más,így a háttrébe szorul.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy nektek is tetszik a lakk, és köszi a kommenteket lányok! :)

    VálaszTörlés