hétfő, augusztus 14, 2017

Serum No. 5 | Empowered

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A bejegyzés két okból is izgalmas: új márkát köszönthetek a blogon, és életemben először glow in the dark (sötétben világító) lakkot fotóztam.
A Serum No.5 márka nem volt ismeretlen számomra, valahogy ezidáig mégsem akadtak össze az útjaink, míg pár hónapja felkérést nem kaptam tesztelésre. Az Empowered minikollekció nagyon izgalmasnak ígérkezett, mert a lakkok thermal és glow in the dark tulajdonságokkal is rendelkeznek, így gyakorlatilag tényleg minden fényviszonyban/fényhiányban/hőmérsékletben/MINDIG tudnak valami újat mutatni

Nem kis idegeskedésbe és kamera állítgatásba telt amíg sikerült értelmes(nek mondható) képeket készíteni a sötétben világításról, de nagyon izgi procedúra volt. A képekhez UV lámpában töltöttem fel rövid ideig a körmeimet, de elvileg bármilyen erősebb fényforrás (nap, lámpa) megteszi. Nyilván ne számítsunk órákon át tartó töretlen világításra, de azért nagyon jól el lehet ezekkel a lakkokkal szórakozni.


NEVERTHELESS, SHE PERSISTED
Meleg hatására szürkés, melegben mályvás-lilás, a sötétben pedig enyhén narancsos citromsárgán világít. Enyhe, bársonyos holo csillám és pink-lila shimmer pelyhek is vannak benne.
2-3 rétegben fed, mattra szárad. Ennek volt a leggyengébb a sötétben világító effektje, viszont a thermal ebben érvényesült a legerőteljesebben és leglátványosabban.



YES, SHE CAN
Melegben halvány pink, idegben középrózsaszín, a sötétben pedig olyan "cukorkásan" (fehér alapon mindenféle színű csillámokkal) világít. Pink mikropelyhek is vannak benne.
2 rétegben fed, mattra szárad.



SHATTERED GLASS CEILINGS
Melegben halvány szürke, hidegben kék alap, a sötétben neon kék fénnyel világít. Kék-teal-zöld-lila UCC pelyhek, bársonyos holo csillám és holo pelyhek vannak benne.
2-3 rétegben fed.



PANTSUIT NATION
Melegben olívás sárga, hidegben sage zöld (hideg tónusú piszkos zöld), a sötétben neonzöld fénnyel világít. Bronz-arany csillám és arany holo csillám van benne.
2 rétegben fed, mattra szárad.


A thermal effektről általánosságban az a véleményem, hogy nem volt annyira egyszerű előcsalogatni a színváltást mint pl. a Femme Fatale thermalok esetében. Nyilván kevesebb thermal pigment került beléjük, hiszen helyet kellett hagyni a glow in the dark pigmenteknek és az egyéb belevalóknak is.

A lakkok elérhetőek a Serum No.5 honlapján (nemzetközi szállítás van). A stockist lista nem túl "up to date", ezeket a lakkokat nem is találtam sehol jelenleg, de régebbi Serum No.5 színek elérhetőek a Harlow&Co., a Femme Fatale és a Norway Nails honlapján.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése