hétfő, augusztus 28, 2017

Illyrian Polish | Nil collection

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

Ismét itt egy csodaszép Illyrian Polish kollekció, és én megint elképedve állok a lakkok előtt. Nem tudom Vanessa hogyan csinálja, hogy kollekcióról kollekcióra ennyire izgalmas (de teljesen hordható) színeket kever nekünk össze.
  


MOONSHINE
A fotókon hajlamos egy kicsit kékebb arcát mutatni, de igazából a lakk alapja szürke jelly, telis tele ezüst holo glitterekkel, narancs-vörös shimmerrel és zöld-arany-narancs-vörös irizáló glitterekkel.
Felviteltől függően 2 vagy 3 rétegre lesz belőle szükség, fedőlakk bőven ajánlott rá.



BLUE DREAM
Enyhén búzavirág tónusú kék jelly alap, ezüst holo mikroglitterek (négyszög alakúak de olyan apróak, hogy szabad szemmel nem is látni az alakjukat) és pink-vörös shimmer alkotja ezt a szépséget.
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



JUICY FRUIT
Piszkos padlizsán alap, zöld shimmer és holo csillám. A lila és a zöld az egyik kedvenc színkombóm, úgyhogy nagyon örültem ennek a lakknak.
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



AURORA
Sajnos ezt a lakkot nem tudtam befotózni. Pont. Pedig nagyon akartam és próbáltam, de egyszerűen nem tudtam élethűen elkapni a színeket még indirekt fényben sem. Leginkább a fenti, üvegről készült képeknek higgyetek, de élőben még inkább mélyebb, színesebb, és persze szebb. A lakk alapja teal jelly, és tele van zöld-arany-narancs-vörös-pink-lila-kék színváltós shimmer pelyhekkel. Valamiért a kamerám a pelyheket kéknek látta, és magát az alapot is, pedig annyival több élet van ebben a lakkban.
Ami viszont nem jó hír, hogy 4 réteg kell ahhoz, hogy elfogadható fedést érjek el :/ Hmm...



LOVE POTION
Enyhén piszkos lilás-mauve alap (a körmömön egy picit túl hidegnek mutatta magát, gondolatban tegyetek hozzá egy picit a fenti üveg fotó rózsás tónusaiból is) pink shimmerrel, holo csillámmal és  nagyobb zöld ill. pink-arany irizáló pelyhekkel. A márka nagyon jól csinálja ezeket az opálosan éteri lakkokat!
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk ajánlott rá.



ALIEN
Picit army zöld tónusú szürke alap holo pelyhekkel és lila-pink shimmer pelyhekkel. 
2 rétegben fed, 1 réteg fedőlakk elég rá.


Az Alien nekem egy picit uncsi (a többihez viszonyítva, plusz a CbL-nek is volt egy hasonló színe tavaly), illetve sajnos az Aurora rétegszáma nem túl kedvező, de a többi 4 teljes szerelem, és bátran ajánlom őket mindenkinek.

A hivatalos honlap nem szállít nemzetközileg, de sok stockistnál megtalálható a márka. Jelenleg tudomásom szerint csak a Mei Mei's Signatures-nél kapható a kollekció, de hamarosan megjelenik a többieknél is.

Hivatalos stockist lista:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése