péntek, augusztus 11, 2017

Emily de Molly | August 2017 Release

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az ausztrál Emily de Molly márka augusztusban 7 új színt dobott a piacra. A kollekciónak nincs külön neve, de szerintem a színek többsége nagyon nyáriasra sikeredett.



EVERLASTING GAZE
Csodaszép türkiz lineáris holo alap, mindenféle színbe shiftelő pelyhekkel. Az egyik kedvencem a release-ből.
Az állaga számomra kicsit túl folyós volt (ezt egyébként az összes lakkra elmondhatom), de 2 rétegben simán fedett.



MIDNIGHT SERENADE
Enyhén piszkos sötétkék alap, zöld-sárga-narancs-vörös-pink shimmerrel. Árnyékban/indirekt fényben nem valami mutatós/izgalmas, de közvetlen fényben elkezd játszani a shimmer.
2-3 rétegben fed.



SWEET SACRIFICE
Lila jelly alap, nagyon apró holo mikroglitterek és kisebb-nagyobb shiftelő pelyhek alkotják ezt a csodaszép lakkot. Ismét egy nagy kedvenc a kollekcióból.
3 rétegben fedett, legalább 1 vastag réteg fedőlakk kell rá.



THIS MOMENT
Rózsaszínes-nude lineáris holo alap, ezüst holo mikroglitterek és kék-teal UCC pelyhek.
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



NOW AND LATER
Neon korallos alap, arany shimmer pelyhek és pici matt rózsaszín glitterek.
Ennek nem volt annyira folyós az állaga, 2 rétegben fed, mattra szárad, a képeken természetesen 1 vastagabb réteg fedőlakkal látjátok, a shimmer így sokkal szebben érvényesül benne.



UNDO WHAT'S DONE
 Telt búzavirágkék alap arany-pink shimmerrel.
2-3 rétegben fed.



THE AMBER PALACE
 Mély bordós-bogyós jelly alap, nagyon apró holo glitterek, mindenféle színű shiftelő pelyhek. Gyakorlatilag a Sweet Sacrifice bordó változata. Ő is nagyon tetszik!
3 vékony rétegben fedett, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.


Emily de Molly most van először a blogon, nem is nagyon próbáltam még semmit a márkától (van egy réz glitteres topperem tőlük, de az nem igazán számít). Alapvetően tetszik a márka minősége, egyedül az állaga lehetne egy ici-picit sűrűbb, de ez persze teljesen szubjektív vélemény.

A lakkok már elérhetőek az Emily de Molly honlapján (a nemzetközileg is szállító US webshopban még nem látom a lakkokat, csak az ausztrál webshopban), de hamarosan a stockistoknál is elérhetőek lesznek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése