szombat, július 02, 2016

Spell Polish lakkok

ENGLISH version

A Spell Polish-tól választhattam pár színt tesztelésre, és mivel még sohasem próbáltam a márkát, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tudnak a lakkok. Pár árnyalat már alapból fel volt írva a kis (haha.."kis") wishlistemre, de találtam még 2 színt ami nagyon felkeltette az érdeklődésem.



GUMSHOE
Ez volt az egyik lakk, ami a megjelenése óta fel volt írva nekem, és hát élőben meg minden képzeletet felülmúlt. A lakk multikróm, ráadásul szuper formulával. A színek egészen az aranyló sárgán át a narancson, piroson a pinkig terjed, nagyon könnyen látszik a shift, és ami a legjobb, hogy fekete alap sem kell alá, 2 normál rétegben önmagában fed, nem csíkozódik. Azzal viszont számolni kell, hogy elszínezi a körmöket pinkre. De annyira csodaszép ez a lakk, hogy bánom is én milyen alatta a körmöm :D



BLING-WORM'S STING
Holo alap sok réz mikropehely/shimmerrel. Árnyékban csodás rezes fémes fénye van, napfényben pedig rezes holoval tündököl. Nem túl pigmentált, ezért 3 normál-vastag réteg kell belőle (rövidebb körmön talán kevesebb is elég lehet), de szerintem fedőlakként sötét kékre/zöldre, feketére kenve is jól mutathat.



GLITTERING OWL
Szilvás lila (inkább melegebb tónussal) jelly alap mulicolor pelyhekkel és ici-pici irizáló shimmer pelyhekkel. Ez a lakk is nagyon tetszik, a pelyheket nem nyomja el a jelly alap, erősen látszanak a színek. 3 normál réteg kellett belőle.



PETTIFOGGER
Metálos, enyhén multikróm alap, ami a barnás-mályvás-pinkes színvonalat képviseli. Ebben is mindenféle színű multikróm pelyhek vannak, de a mennyiségük kevesebb mint mondjuk az előző Glittering Owl-ban, és nyilván a metálos alap is jobban elfedi őket mint a jelly, de azért így is meg-meg csillannak.
Két könnyed rétegben fed, nem csíkozódik különösebben.



GOLDEN HANDCUFFS
Meleg tónusú középbarna alap arany mikropelyhekkel. Teljesen mattra szárad, így is nagyon jól néz ki, de az utolsó két képen fedőlakkal is megmutatom, nekem úgy is nagyon tetszik.
3 normál/vékony réteg kell belőle.


Mind az 5 lakk jó választásnak bizonyult, tetszik mindegyik, de a Gumshoe és a Glittering Owl magasan a kedvenceim :)

A márka webshopja nemzetközileg is szállít, de pár stockist-nál is beszerezhetőek.

Spell Polish social media:
 

3 megjegyzés:

  1. A halvány rózsaszín Pettifogger nagyon szép!

    VálaszTörlés
  2. A Golden, első körben. Aztán becsúszhatna a Gumshoe is. A Bling csak az első képen tetszik, holozás nélkül, de akkor nagyon... Jó nailart alap lehetne.

    VálaszTörlés
  3. Az 'I need inspiration'-t végleg beszűntetted egyébként?

    VálaszTörlés