vasárnap, június 26, 2016

Delush Polish | Nautical by Nature

ENGLISH version

 A Delush Polish nemrég megjelent nyári kollekcióját mutatom meg ma. Már a kezdőkép is elárulja, hogy az eddig hiába várt neon színek most bepótlásra kerülnek :)
Összesen 7 neon/élénk lakk tatozik a kollekcióba, és mindegyikben van valamilyen minipehely shimmer.


I'M JAWS SAYIN
Mélyebb lila alapban van sok pirosas narancsos pehely. A formulája fantasztikus, krémes, szépen terül, 2 réteget használtam. Mattra szárad, a képeken fedőlakkal látjátok. Az egyik kedvencem a kollekcióból.



ENDLESS STUNNER
Őt is nagyon megszerettem. Az alapja inkább magenta mint rózsaszín, pont ezért fér még bele a komfortzónámba. Nagyon gyenge szórt holo és sok kék mikropehely van benne. Ahogyan az előbbi lakknak, ennek is szuper a formulája, 2 normál réteg elég volt. Félmattra szárad, fedőlakkot használtam rá.



BEACH, PLEASE!
Neon pink alap irizáló mikropelyhekkel. Ebben már nehezebben látszanak a pelyhecskék, de azért élőben sokkal jobban megcsillannak mint a képeken. Jó a formulája, pigmentált, de mégsem fedi el teljesen a shimmert. 1 normál és 1 vastag réteget használtam + fedőlakkot (mattra szárad).



TIDE OF YOUR LIFE
Kobalt kék alap gyenge lineár holoval és kék irizáló mikropelyhekkel. Nem volt gond a formulával, 3 vékony réteget használtam + fedőlakkot.



LOVE IT WHEN YOU CALL ME BIG PAPAYA
 Neon korallként van hivatalosan jellemezve, de azért annál jóval narancsosabb szín. Arany minipelyhek vannak benne. Hajlamos a csíkozódásra, ezért 1 normál és 1 vastag réteget ajánlok (a képeken is így látjátok) és nem szabad sokáig simogatni az ecsettel. Ő is mattra szárad.



GIRLS JUST WANNA HAVE SUN
 Szemkiverős neon lime arany irizáló mikropehellyel. Sajnos nagyon kiüti a fényképezőgépet, ezért a shimmert alig látja a gép, élőben a fenti üveg makrón látható intenzitással csillannak meg a minipelyhek.
Elég bajos a formulája, több okból is. Első sorban eléggé csíkozódik, ezért 4 normál rétegre van szükség. Ami tovább bonyolítja a helyzetet az a neon pigment ami belekerült, ugyanis vannak benne apró pigment gömbök amik nem keveredtek el a lakk alappal, így lakkozáskor az ecsetre kerülnek, és élénk zöld csíkokat maszatolnak a lime színbe :( Ezek a kósza feloldatlan pigment gömbök a többi neon színben (Beach, Please!; Love It When You Call Me Big Papaya; Endless Stunner) is megtalálhatóak, de ott nem okoznak gondot, mert nem tér el a színük annyira a lakktól, itt viszont lime helyett hideg középzöld pigmentről van szó.
A többi swatcher viszont nem említett ilyesmit, úgyhogy lehet, csak az én üvegemmel van a baj.



SPLASH ME IF YOU CAN
 Jáde crelly alap arany shimmer pehellyel és gyenge szórt holoval. Nagyon szép szín, az arany pehely szépen megcsillan benne, viszont a 3 vastagabb réteg kell belőle, hogy csík mentes legyen.


Igazából a kollekcióból csak a neon lime színnel nem vagyok megelégedve, bár érdekes, mert a többieknek nem volt semmi problémájuk velük. Hát nem tudom, lehet pont kifogtam egy rossz üveget.

A többi színt viszont bátran ajánlom, mert nagyon szépek, és a formulájuk is szuper, pláne ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyire neonos árnyalatokról van szó.

A kollekció lakkjait ITT tudjátok megvásárolni. Ők is szállítanak nemzetközileg, de a stockist listából is szemezhettek (ITT), köztük a Harlow&Co.-val.

Mit szóltok ezekhez a lakkokhoz?

1 megjegyzés:

  1. Wow! A rágógumi rózsaszín, a narancs, a neon zöld és a jáde szerelem a javából, csodásak! A többi nekem annyira nem nyári árnyalat.

    VálaszTörlés