péntek, február 05, 2016

Il Était Un Vernis | Lunaria, Dahlia, La Paulée


Egészen a 2014-es megjelenése óta figyelem a francia Il Était Un Vernis márkát, és végre rászántam magam a rendelésre. Igazából teljesen spontán jött az ötlet, egyszer csak szöget ütött a fejemben, hogy rendelni akarok, most!
Először a Hypnotic Polishnál és a The Nailista Shopnál nézelődtem, de végül a hivatalos IÉUV webshopból rendeltem, mégpedig azért, mert a szállítás is olcsóbb (9,5 eurót fizettem, de visszautaltak 2 eurót túlfizetés miatt - a fent említett webshopokban pedig egységesen 10 euró a szállítás), és a lakkok is sokkal olcsóbbak (pl. a Dahlia és a Lunaria csak 8,9 euró az IÉUV-nél, a többi webshopban pedig majdnem 13 euró darabjuk). Szóval ha szeretnétek pár lakkot a márkától, akkor mindenképp a hivatalos webshopot ajánlom, nyomkövetés is jár a szállításhoz. Ja és nem kell külön regisztrálni, címet megadni, mert a kosárból egyenesen a PayPal-re visz, és a PayPal-ben megadott címre szállítanak.
Igazából nagyon sok lakkot kinéztem tőlük, most csak erre a háromra futotta, de időről-időre próbálom majd kipipálgatni a kívánságlista egyes elemeit :) Nagyon tetszik még a 'We Want You For NPA Army', 'Hydrangea', 'Mint To Be Yours', 'Chardonnay', 'Cabernet Sauvignon', '#jusmytype', '#ladykiller', és az '#imanatural'.


A Lunaria 2015-ös tavaszi Végétal kollekció része. Elég nehéz leírni a színét, mert se nem arany se nem bronz, se nem réz se nem bézs vagy barack, hanem úgy valahogy ezeknek a keveréke. Selymes szórt holo effekt és aranyló mikro pelyhek vannak benne. Féltem is tőle rendesen, hogy nem fog passzolni a bőrszínemhez, de élőben fantasztikusan néz ki, nagyon örülök, hogy megvettem. Két vékony réteg elég belőle.







A Dahlia is a Végétal kollekció része. Nem gondoltam, hogy ennyire különleges lesz ez a lakk, ugyanis eddig egy képet se láttam róla amin olyan szépen látszanak a lakkban található élénk kék apró pelyhecskék, mint amilyen a valóságban. Próbálkoztam, kinti-benti fényben, de nekem sem sikerült igazán elkapni ezeket a kék csodákat (talán a makró képen látszik egy picit). Az alapszínt is nehéz fotózni, mert kék tónusú lila, és a kék pelyhek egyszerűen elvesznek, nem látja őket a kamera. A kék pelyhecskéken kívül arany/pink/lila shiftelő mikropehely is van benne, ez is egy olyan plusz ami élőben az igazi. Egy pici holo is van benne, de nem ez a meghatározó. Két vékony rétegben gyönyörűen fed. 







Na és ha fotózhatatlanságról beszélünk, akkor magasan az első helyen áll a La Paulée :D Itt is készítettem egy természetes fényes makrót, de a valóságban ez is sokkal szebb, különlegesebb. A lakk egyértelműen zöld, de egy leheletnyi teal érződik benne, azokon a helyeken, ahol nem csillan meg. Mivel ebben is valamilyen shimmer/mikro pehely van, egy élénkebb, melegebb zöld fénnyel csillan meg. Neki is van egy nagyon gyenge holo fénye. Két vékony rétegben fed, de vigyázni kell vele, mert lemosáskor befogja a bőrt.





Nekem nagyon megtetszett ez a márka, az meg pláne jó érzés, hogy két bloggerina - Bé (Vernis en Folie) és Stéphanie (De tout et de rien...Surtout de tout!) - a megálmodójuk ezeknek a lakkoknak.

A webshop tehát ITT található, a nemzetközi webshopok listája pedig ITT.

Próbáltatok már valamit a márkától?

2 megjegyzés:

  1. La Paulée kell.Már bánom,hogy nem vettem meg.A Dhalia is nagyon tetszik rajtad,magamon is-is,szerintem kell majd rá másik minta is,hogy lássam mennyire lopja be magát a szívembe.
    A Hastag kollekció is telitalálat nálam,mivel mostanában nem akarok venni lakkokat,egy darabig álmodozok róluk.:D

    VálaszTörlés
  2. Szép színek vannak, tudnék választani :) Ez a kékeslila nagyon jó, látszik benne a kék!

    VálaszTörlés