kedd, augusztus 04, 2015

My piCture pOlish


Sikerült nekem is bekerülni a #mypicturepolish keretén belül a swatcholók közé. Így 3 db lakkot kaptam tesztelésre, az egyiket én választhattam ki (Desire). A másik két lakk is nagyon el lett találva, magam sem választhattam volna jobban :D A lakkok tesztelésén kívül egy nail art is született, úgyhogy vágjunk is bele, hosszú lesz ez a mai bejegyzés :D

 

A három lakk közül a Tiffany az egyedüli krém finish. Bár nincs túl nagy PP kollekcióm, de a - Tiffanyval együtt - 4 krém PP-m bőven meggyőzött, hogy ennél jobb formulát nemigen találunk. A képekhez 2 közepes/kicsit vastag réteget használtam, könnyen terül, nekem egyáltalán nem csíkozódott, egy álom vele a lakkozás. Elég gyorsan, szép fényesre szárad, a képeken fedőlakk nélkül látjátok (de élőben sokkal fényesebb). 


A képekkel eléggé megszenvedtem, mert hihetetlen nehéz fotózni ezt a színt. Én pasztell kéknek látom, de Timi bejegyzése beleültette a bogarat a fülembe, mert azóta én is látok benne egy pici mentás árnyalatot is. De nekem ez még bőven nem menta, mert én sokkal kékebbnek látom, de mégis, bizonyos fényviszonyok mellett egy pici mentazöld is megcsillan benne. Annak ellenére, hogy pasztellként jellemeztem, van bőven színe, de azt sem mondanám rá, hogy neon pasztell. Valahol a kettő között lehet, de a lényeg, hogy szerintem csodaszép :)








A következő a Calm, ami az egyik legújabb collaborációs árnyalat, mégpedig Rafi Nails volt a megalkotója. A színét én kékes tealnek írnám le, tehát több kékkel mint zölddel. Nagyon hasonló a csillám/holo összetétele mint a Pandorának, tehát a holo pelyhecskéken kívül nagyon apró arany csillámok is vannak benne, amik a képeken (és őszintén megvallva élőben a körmökön sem) érvényesülnek túlzottan. Nem egy vadul holózó darab egyébként, "belülről világító" fénye is alig van, de én még így is nagyon szeretem, már csak a színe miatt is.


Sajnos nem fed a legjobban, de két vastagabb réteg elég lett belőle (vagy 3 normális réteg). Ez is nagyon szép fényesre szárad, fedőlakk ezen sincs most. Lehúzható alaplakkot használtam, úgyhogy sajnos nem tudom megmondani, hogy elszínezi-e a körmöket/bőrt, de nem valószínű, mert annyira jelly-s az alap...bár ki tudja.







Egy lakkot megnevezhettünk, és én a Desire-t választottam. Az egész Vampy Chameleons kollekció felforgatta a lelki világomat, de választani nem tudtam közülük. Eleinte a Poison és a Scandal tetszett nagyon, de amikor olvastam, hogy azokban érvényesül a legkevésbé a zöld shimmer, le is tettem róluk és a Desire felé kezdtem kacsintgatni. Végül egyiket sem vettem meg. Aztán jött ez a tesztelős lehetőség, és egy percig sem volt kérdés, hogy mit választok.


Az üvegben tényleg szép duokróm, de a körmökön sajnos ez is visszafogottabb, de legalább a lila csillám szépen látható. Természetesen holo pelyhek sem hiányozhatnak belőle, így még több életet és dimenziót kap a lakk. Az alapszíne vörös/burgundi, kicsit nehéz pontosan beazonosítani, de nagyon szép harmóniában van a lila shimmer-rel. Két réteget használtam belőle, fedőlakk erre sem került, önmagában is szép fényes.







A lakkok beszerezhetőek a piCture pOlish-tól vagy a Naillandtől (a Calm jelenleg nincs raktáron), illetve még kismillió helyről megrendelhetőek. A piCture pOlish-t a következő social mediákon kereshetitek fel:

Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest

Ígértem egy nail artot is a lakkokkal. Hát a Desire eléggé kilógott a sorból, ezért csak a másik kettőt szerepeltettem. Fehér akril festékkel festett virágok:





Hogy tetszenek a lakkok?

21 megjegyzés:

  1. Uhh, a Calm eléggé bejön sajnos, legalábbis a te körmeiden nagyon jól mutat. A Tiffany is szép, de rá mondjuk sajnálnám kiadni a pénzt, a Desire pedig szerencsére már a nemtetszik kategóriában szerepel nálam :) A manikűr gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is nagyon húzom a számat...hiszen "csak" egy krém finish :/ Pedig tényleg nagyon szuper a minősége... A Calm biztos tetszene neked élőben! :)

      Törlés
  2. A nail art gyönyörű! A te körmeiddel bármilyen lakkot el lehet adni, de a Tiffany a legszebb :) Kár, hogy csak 10 ml, nekem az a huss, elfogyott kategória, a kedvenc lakkjaimat sokszor előveszem és hamar fogynak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én mostanában próbálom ráállítani az agyam, hogy minél több lakkomat használjam, de nekem is van olyan (pl. a CG Highlight of my Summer) amit minden nail artba be akarnék építeni :DD (És most is az van rajtam :DD)

      Törlés
  3. A Calm és a Tiffany csábító, a Desiretől szeretnék szabadulni...többet vártam tőle. Üvegben csodaszép, ami a körmökön már annyira nem jön át számomra. Pedig igyekeztem megszeretni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sok duokróm/csillámos/stb. lakk az üvegben sokkal szebben mutat, sajnos az üveg mindent szépen kiemel, aztán csak csodálkozunk amikor a körmünkre kerül :/ Mondjuk szerencsére nekem a Desire a körmeimen is tetszik :)

      Törlés
  4. Ahh, de gyönyörűek ezek a haaaatalmas képek *-* meg persze a lakkok is. A nail art pedig nagyon szép :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek :))) és a lakkok is :D meg a nail art is :D

      Törlés
  5. A Desire nagyon tetszik... Mondjuk én minden hasonló színért odavagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép lakk, ősszel sokat elő fogom venni úgy érzem :)

      Törlés
  6. Mindegyik csodálatos. A mani a végén pedig gyönyörű lett. :)

    VálaszTörlés
  7. Először is a nail art gyönyörű! :) Nekem leginkább a Tiffany-ra fáj a fogam, most kezdtek beszippantani a PP krém lakkjai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik a nail art :) Óh, isteniek a krém lakkok, csak ne lennének ilyen drágák :DD

      Törlés
  8. Csodálatosak a képeid, gyönyörű a nail art és amikor már azt hiszem, hogy nem tudod tovább fokozni a dolgokat, akkor még jobban kicsinosítod a blogot és még egy fokkal csodásabb lesz minden! Nem találok szavakat, szerintem egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire kinőtte magát a blog, s Te közben mégis ugyanolyan maradtál. Gratulálok, örülök, hogy felfigyeltek rád újra, mert azon kívül, hogy egyre gyönyörűbbek a képeid, továbbra is úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan vagy nail art ötleteket tekintve! Köszönöm, hogy írsz, hogy olvashatlak, követhetlek, még ha mostanában kevés időm van is hozzászólni a dolgokhoz! :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de nagyon meghatódtam ezen a kommenten <3 Örülök, hogy így gondolod, és én köszönöm, hogy olvasol és követsz, és ilyen szépeket írsz nekem :) Remélem, hogy továbbra is tudok majd meglepetéseket okozni ;)

      Törlés
  9. Nekem a Desire tetszik legkevésbé, no de a másik kettő annál jobban :D Főleg a Tiffany, annyira gyönyörű :) A nail art meg szépséges lett velük!

    VálaszTörlés