csütörtök, augusztus 13, 2015

I'm a MERMAID!


A Born Pretty Store-tól egy kagylókkal és tengeri csillagokkal (és négyszögekkel??!! nem értem a logikát :D) teli tárcsát kértem tesztelésre. Először valami tengerpartosat szerettem volna, de a téma már annyira ki van merítve, hogy nemigen tudtam volna semmi újat kitalálni, így más irányban kezdtem gondolkodni. A tenger témakörben mi más is lehetett volna még az inspirációm, mint a sellők...
Maga a körömdíszítő tárcsa így néz ki, arany és ezüst színekben pompáznak a díszek, és szerencsére két méret van mindenből, ezt nagyon jó ötletnek tartom. A 3D díszek minősége teljesen jó, viszonylag szépen kimunkáltak, nem érkezett egy sérült darab sem. A képen hiányos a darabszám, mert akkor már párat felpakolgattam a körmömre.


Csak piCture pOlish lakkokkal dolgoztam, név szerint Tiffany, Watermelon, Mad Magenta, Instinct, Calm és Forget Me Not alkotják a manikűrt. Már el is felejtettem milyen nehéz körömlakkal kialakítani a vonalakat, mintákat, pláne ha ilyen gyorsan száradnak mint ezek. Nem is tudom hogyan tudtam élni a kezdetek kezdetén akril festék nélkül :DD Azért csak sikerült felszenvedni mindent, a betűknél nem tudom, hogy mennyire látszik, de színátmenetes, a Watermelon megy át a Mad Meganta-ba. Ezeket a betűs körmöket egyébként úgy készítettem, hogy először megcsináltam a színátmenetet (a köröm felső felére egyet, és az alsó felére is ugyanúgy, így mindkét sor betűnél ugyanaz az átmenet van...nem tudom ez így mennyire érthető :DD ) Aztán körbefestettem a Tiffanyval, végül pedig kereteztem a Forget Me Not-tal...szóval elég szenvedős mai ez a mai, de szerintem megérte :) 


Természetesen a pikkelyes körmök is kézzel készültek, bár ez eléggé látszik is rajtuk...gyorsan száradó lakk probléma :/
A lényeg, hogy nagyon tetszik, és a díszeket is imádom. Kagylós charm-om már volt, de tengeri csillagos még nem, így ennek külön örülök. Nem tudom, hogy a kis négyzeteket mire fogom felhasználni, de talán azokhoz is kitalálok majd valami nail artot.


A körömdísz tárcsát INNEN tudjátok megrendelni, használjátok a 10% kedvezményt biztosító kódomat, ami a CSBQ10







Hogy tetszik ez a sellős mani? :)

13 megjegyzés:

  1. wow ez nagyon szuper lett!!!!Nagyon tetszenek ezek a díszek is,imádom amúgy is a sellős manikat :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyi PP-d van :) Igen, látszik az átmenet, a kézzel festettség is, gyönyörű!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Összesen 10 db van...de ebből csak 4ért fizettem :D PP-ből nincs olyan, hogy túl sok :D

      Törlés
  3. A legeslegjobb a felirat lett!! De persze az egész elég impresszív:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii :) Hát igen, azzal szenvedtem a legtöbbet :D

      Törlés
  4. Nekem is nagyon tetszik, legfőképp a színek és a felhasznált lakkok. :)

    VálaszTörlés
  5. Elképesztően ügyes vagy! Nagyon szuper lett.

    VálaszTörlés