hétfő, augusztus 10, 2015

ILNP | Mega (X)


A Mega (X) egy nagyon sokoldalú lakk, így már előre látom, hogy sajnos hamar meg fog csappanni a mennyisége. Önállóan, fedőlakként vagy akár más lakkokkal rétegezve is hordhatjuk, ezért szerintem bőven megéri az árát (meg hát amúgy is, mert csodaszéééép :D).

Először önmagában mutatom meg, majd pedig pár alternatívát is felvázolok, hogy hogyan lehet vele felturbózni a lakkészletünk egyes darabjait.
Az alábbi képekhez két vastagabb réteget használtam (lustaságból), így éppencsak fedett, de inkább 3 normális réteget ajánlok akkor, ha nagyon zavar egy kis szabadszél látvány :D Engem nem zavart, mert gyakorlatilag nem tudtam arra figyelni, mert minden figyelmemet lekötötte a holo effekt :) Tényleg nagyon vadul holozik, már egy pici fény is elég, és megállíthatatlan.


A Mega (X) alapja teljesen átlátszó, de ugyanazok a holo "szilánkok" alkotják mint a többi Ultraholo lakkot. Én egyébként sokkal jobban szeretem ezt a fajta ("szemcsésebb") holot, mert ez árnyékban is le tudja kötni a figyelmem, nem csak egy tompa, seszínű valamit bámulok.
A képek többféle fényviszonyban (LED, napfény, árnyék) készültek.








A további felhasználásának csak a képzelet (és a lakkészletünk) szab határt. Az egyértelmű, hogy BÁRMELYIK lakkra rákenhetjük fedőlakként, nyilván feketén és a sötétebb árnyalatokon a leglátványosabb. Jelly-s lakkokkal rétegezhetjük, de én glitteres és pelyhes lakkal is kipróbáltam, nekem az összes variáció tetszik.

Avon Plush Berry + Mega (X) + Avon Plush Berry
Zoya Charla + Mega (X) + Zoya Charla + Mega (X)
Crystal Nails #55 két rétegben + Mega (X)

H&M glitteres lakk + Mega (X) + H&M glitteres lakk + Mega (X)
ILNP Open Fields + Mega (X) + ILNP Open Fields + Mega (X)
Essence fekete + Girly Bits What Low Buy? (kék-zöld pelyhes) + Mega (X)


Ti milyen lakkal kombinálnátok?

8 megjegyzés:

  1. Mesés! :) Mindegyik verzióban nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Úgy örülök ennek a posztnak, mert régóta szemezem ezzel a lakkal. Gyönyörű, csak sajnos elfogyott a NailLandnél. Szerinted érkezik még belőle? Bocsi, hogy téged kérdezlek, nem vagyok otthon a körömlakkozásban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos hamar elkapkodják őket, de biztosan fog még érkezni a Naillandbe! Figyeld őket Facebookon (esetleg írhatsz is nekik ott, ha pontosabb infót szeretnél). :)

      Törlés
    2. köszi a gyors választ!:)) Ezentúl nézem a FB oldalukat, csak nem voltam benne biztos, hogy érkezik még, mert idei nyári. :)

      Törlés
  3. Húha, ez aztán holo, és tényleg megy mindenhez. Én magában hordanám :)

    VálaszTörlés
  4. Ez gyönyörű. Olyan régóta vágytam egy ilyen lakkra, lehet megpróbálok szerezni ebből.

    VálaszTörlés
  5. Egyre jobban imádom ezt a márkát *.* Ez a lakk is must have darab lesz, valami csodás a képeiden! :)

    VálaszTörlés
  6. Úristen, most miattad nagyon szeretném ezt a lakkot! :)) Igaz, hogy pocot sokallom az árát, de az alapján, hogy bemutattad, milyen sokoldalúan kihasználható, azt hiszem, megéri beruházni rá. :)

    VálaszTörlés