hétfő, augusztus 03, 2015

Cupcake Polish | Menorah-ty Opinion


Ma az első Cupcake Polish lakkomat mutatom meg, amit még a Harlow&Co.-ról rendeltem kb. egy hónapja. Sajnos ott már elfogyott, ráadásul az a sanda gyanúm, hogy ezt a lakkot már nem is gyártják, pedig szerintem az egyik legszebb (ha nem A legszebb) a márka kínálatában. Sikerült azonban felkutatni a Color4Nails webshopban (amiről egyébként teljesen pozitív véleménnyel vagyok, csak jánlani tudom), úgyhogy ha valaki nagyon beleszerelmesedne a lakkba, akkor ott még beszerezheti.
Elég drágák szerintem a Cupcake lakkok, a többségük nem is annyira különleges a számomra, de ez a darab minden fillért megért.


Az alapszínt kékes tealnek mondanám (annak ellenére, hogy pl, a Color4Nails-nél kéknek írják...én határozottan látok benne zöldet is!), ami egyébként önmagában is holo, de ezen kívül még apró (arany?) holo glitterek és arany pelyhecskék színesítik az összhatást. Valami csodaszépen néz ki, árnyékban az arany pelyheké a főszerep, napfényben pedig a holo effekt veszi át a hatalmat.
Az állaga a glitterek és pelyhek ellenére teljesen könnyen kezelhető, viszonylag híg, könnyen terül. Két közepes réteg elég volt a fedéshez, de fedőlakkot mindenképpen igényel, ugyanis mattra szárd.
Az ecsete a régi típusú, vékony ecset (az üveg és az ecset is olyan mint a Glam Polish lakkoké). Elvileg 15 ml lakk van az üvegben, de ezt nem a csomagolásról olvastam le, ugyanis azon a Cupcake logón és a lakk nevén kívül semmi infó nincs. Nem tudom, hogy az új üvegeken már egyéb információ is olvasható-e...

Nagyon örülök, hogy sikerült megkaparintani ezt a lakkot, igazán a magaménak érzem.








Hogy tetszik a lakk?
Próbáltátok már a márkát?

8 megjegyzés:

  1. Ez meseszép!! Nekem is kell!!!! :)
    Milyen fényképezőgéped van, nagyon szépek a képek is nem csak a lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj annyira szép szerintem is, kár, hogy már nem gyártja a Cupcake Polish...:/
      Canon EOS 600D-m van :)

      Törlés
    2. Akkor erről most lemaradtam, de biztos lesz hasonló szín, nagyon szeretem a CP lakkokat, remek a minőségük. :)

      Oh, imádkoztam, h valami kompakt gép legyen, bár a minőséget elnézve gondoltam, h egy DSLR gép.
      Most akarok venni gépet, de csak kompakt jöhet szóba, nincs időm, energiám nagyobb, bonyolultabb géphez.
      Két gép között vacillálok, az egyik kiszemelt a Canon G7X, a másik az Olympus Stylus 1.....nehéz döntés, még alszok rá párat.

      Törlés
  2. Tényleg szép, beleraktak ebbe a lakkba minden jót :)

    VálaszTörlés