szerda, augusztus 19, 2015

Avon | Lace effect | Pretty Pastels, Perfect Purple, Beautiful Blue


Az Avon jóvoltából megint tesztelhettem, mégpedig az új Lace effect lakkokból hármat (összesen 5 féle színvariáció van). A lace, vagyis csipke elnevezéssel már más márkánál is találkoztam, de nekem ezek akkor is sima glitteres lakkok maradnak, én nem látok bennük semmi csipke hatást :D
Ami mindhárom lakknál probléma volt nekem, hogy az átlátszó alap nagyon híg, így a glitterek könnyen lecsúsznak az ecsetről, csak keveset tudunk felvinni belőlük. Ráadásul buborékosodik ha túl sokat igazgatjuk azt a pár glittert ami egy réteggel felkerül a körmünkre. Úgyhogy én azt javasolom, hogy szivaccsal ütögessük fel a glittereket, így a felesleges lakkot felszívja a szivacs. Én a szenvedős utat választottam, ecsettel vittem fel mindegyiket kb. 2 rétegben (itt-ott adogattam hozzá glittert ahová úgy éreztem, hogy kell még).
Természetesen mindegyikre kötelező a fedőlakk.


Pretty Pastels: matt, pasztell színekben (kék, rózsaszín, (zöldes)sárga) pompázó kisebb-nagyobb hexagon glitterek találhatóak az átlátszó alapban. Ebben van a legkevesebb glitter, vagy legalábbis kevésnek látszik, mert ebben nincs olyan sok pici glitter mint a másik kettőben, inkább csak nagyok. Az Avon Color Trend Joucy-ra kentem fel, de szerintem nagyon sok színen jól mutathat. 





Perfect Purple: sötétszürke, pasztell rózsaszín és lila kisebb-nagyobb matt hexagon glitterek átlátszó alapban. Sajnos a lila glitterek csíkosak, nem tudom, hogy direkt van-e, de ez picit nekem ront az összképen. Egyébként nagyon tetszik ez a színkombináció, a szürke és a lila csodás egymás mellett. Egy világos szürke Revlon lakkra kentem fel a lakkot.





Beautiful Blue: Világos és sötét kék, illetve fehér kisebb-nagyobb matt hexagon glitterek átlátszó alapban. A kedvencem a három közül, mert kék :D Az Avon Color Trend Pout-ra kentem fel, ami egy szépséges nude. Fehérre nem nagyon ajánlom, mivel fehér glitterek is vannak benne. Ezt is nagyon sok mindenre fel lehet kenni szerintem, nude, szürke, fekete, kékek (de figyelni, hogy ne egyezzen meg a glitterek színével), teal, bátrabbaknak zöld, sárga, de akár egy rózsaszínen is jól nézhet ki.  




Az augusztusi katalógusban 899 Ft-os akciós áron kapható, egyébként a teljes ára 1449 Ft. Nekem mindhárom nagyon tetszik, és szivaccsal tényleg gyerekjáték felvinni, ráadásul könnyen hordató színekben kapható, és ha nem vagytok nagy nail art guruk, akkor egy ilyen fedőlakkal könnyen feldobhatjátok a lakkozásotokat.

Ne felejtsetek el jelentkezni a nyereményjátékomra, szombaton lezárul! Katt a képre!


Mit szóltok a lakkokhoz?
Szeretitek a glitteres fedőlakkokat?

10 megjegyzés:

  1. A kék annyira nem jön be, de a másik kettő tetszik. Én is ecsettel szoktam pótolni a hiányt, ha nem kerül valahová glitter. Nem állnak el nagyon a nagyobb glitterek? Szép manikat alkottál ezekkel a színekkel :)

    VálaszTörlés
  2. Már a katalógusban szemlélve sem értettem a termék elnevezését, szerintem ez csak egy sima glitteres kollekció aminek semmi köze a csipkéhez :) persze szépek, de sok kihasználatlan glitteres lakkom van, úgyhogy ezeket most kihagyom. Szépek a körmeiden!!!

    VálaszTörlés
  3. Nem hittem, hogy ennyire tetszeni fognak, de az elsőt muszáj lesz nekem is beszereznem *.*

    VálaszTörlés
  4. Én is figyeltem a katalógusban őket, de végül nem rendeltem.. Mivel eléggé íveltek a körmeim, így lehet túl nagyok volnának ezek a glitterek. A gyémánt hatású lakkjuk akciós volt, azt választottam, abban elég különleges glitterek vannak. :D

    VálaszTörlés
  5. glittermániás vagyok, legszívesebben az összes lakkot megvenném most rögtön, de most adtam le egy "kisebb" Perfect Nails rendelés, természetesen 7 lakk is bekerült a kosaramba, szóval vissza kell fognom magamat. :D

    VálaszTörlés
  6. A képek gyönyörűek, de az Avon ezekkel a lakkokkal nem alkotott nagyot.Szimpla glitteres lakkok, persze aki kedveli az ilyet, annak akár még kellhet is...pláne a képeid alapján :)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a csipkézést nem is értem, sally hansennél is volt ilyen, na ott se. Nem nagyon fog meg amúgy, néha veszek giletteres fedőt pl. az elsőhöz nagyon hasonlóm van egy szezon eleji h&m lakkcsomagból, de ritkán nyúlok értük.

    VálaszTörlés
  8. Ezek közül egyedül a lilát találom különlegesnek, lehet meg is rendelem majd :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ezek a lakkok valami mesések! *.* Most rögtön utána kell járnom, hogy Romániában is fogják-e forgalmazni. :3

    VálaszTörlés
  10. Mindhárom cuki, de igazából egyik se fogott meg úgy igazán :\

    VálaszTörlés